2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست
سلام عزیزم نه من ورزش میکردم و آب و میوه هم زیاد میخوردم خداروشکر صورتم اصلا خراب نشد 

خداروشکر گلم.آبجیم با ۸۴کیلو وزن از کالری روزانه چقد شروع کنه خوبه؟تا عید هم باید لاغر شه عروسی دارن؟یه آبجی دارم روزی ۴هزار کالری مصرف میکنه چاقم نمیشه حالا من و اون یکی بیچاره ایم

خداروشکر گلم.آبجیم با ۸۴کیلو وزن از کالری روزانه چقد شروع کنه خوبه؟تا عید هم باید لاغر شه عروسی دارن ...

عزیزم از 1300-1400 شروع کنه هر دو هفته از کالری 50 تا کم کنه 

دو روز در هفته هم با 800 ببنده که شوک بده

ورزش هم حتما حتما داشته باشه

شانس ماست دیگه ....

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از 1300-1400 شروع کنه هر دو هفته از کالری 50 تا کم کنه  دو روز در هفته هم با 800 ببنده ک ...

سایت زیباتن کالری مصرفی برای کاهش یک کیلو در هفته براش زده ۸۸۸ خیلی کمه؟برم بگمش خوشحال شه.😚

سایت زیباتن کالری مصرفی برای کاهش یک کیلو در هفته براش زده ۸۸۸ خیلی کمه؟برم بگمش خوشحال شه.😚

خب بنظر من از کالری بالا شروع کنه و هرهفته از کالری کم کنه خیلی بهتره

اینجوری استپ نمیکنه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

من اخر نفهمیدم میزان کالری مورد نیاز واسه لاغریم چقدره

تو سایت ها نوشتن از ۱۸۰۰ یا ۱۵۰۰ کم کم کم بشه

اما اینکه خیلی زیاااده

من امروز تا این لحظه ۷۵۰ تا کالری خوردم 

خیلی زیاد شده؟ 

تا ۸۰۰ باید بسته بشه؟؟؟

وزنم ۶۸،۶۹  قد هم ۱۷۰

میخوام ۵،۶ کیلو حتما کم کنم

فعالیتم ندارم فعلا

سلام بچه ها😍😍😍😍

خوبین دوستای عزیزم😍😘😍😘😍

آریانا تبریک بخاطر مامان شدنت😊💖💖💖

فانوس جونم امیدوارم منو یادت نره و سفارشی دعا کن

خیلی محتاج دعاتم

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
سلام عشقم ممنون تو خوبی ؟ نه گلم 900 زیاد نیست البته به بدنش بستگی داره مثلا من 1000 تا بخورم چاق ...

مرسی عشقمم منم خوبم😍😍مرسی ی عزیز دلمم از حوصله و مهربونی همیشگیت،خیلی لطف کردی.😙😙

2810