2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
زهراجونم عالي پيش رفتي واقعا ارادت باريكلا داره من با وزن 66 اومدم گروه تا 59 بيشتر نكشيدم يعني ...

قربونت برم عزيزم😘

آره آرينا جون منم فكرم درگيره دلم ميخاد بخورم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كالريم تا الان ٣٣٠ تا 💪

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سارا جانم اصلا به خودت نگو نميتوني  واسه لاغري تنها كسي كه ميتونه بهت كمك كنه خودتي و ارادت&nb ...

merciiii zahra jan, kheili omid midi azizam, man yek hafte nashode shoro akrdam, vazne avalam 78,6 ke mikham beshe 68ya 69, badesh yek 2 mah stop konam va baz shoro konam, man kami ham moshkele dariche ghalb daram nemitonam ziyad varzesh konam. baraye hamin be nazaram in rah kheili tolani miyad. man say mikonam 500 ta 700 K dar roz masraf konam, ke on ham faghat seyfijate bokharpaz, mesle kado, kalam, .... va salad

baz ham merci azizam

vazne emrooz 75,7

بر درخت زنده بی برگی چه غم    وای بر احوال برگ بی درخت... #شفیعی کدکنی
merciiii zahra jan, kheili omid midi azizam, man yek hafte nashode shoro akrdam, vazne avalam 78,6 k ...

سارا جان انشاءالله مشكل قلبت حل بشه عزيزم🙏

واسه ورزش به نظرم پياده روي خيلي گزينه ي خوبيه 

آروم راه برو عزيزم

انشاءالله به هدفت ميرسي گلم مطمئن باش💪

اریانا جون میشه اون رژیم چهار روز رو بزاری و میشه بگی تقریبا جقد کم می کنیم 

یه چیز دیگه من وقتی ضعف می کنم می پرم به جان یخچال هر چی باشه توش می خورم میشه یه معجونی چیزی بگی که زیاد کالری نداشته باشه و جلوی ضعف رو بگیره چیزی که بشه با چایی خورد ممنون میشم عزیزم

آریانا جون سلام عزیزم.خوبی؟  ی سوال داشتم.میانگین کالری  روزانه 900 زیاده ؟یعنی طرف وزنش ...

سلام عشقم ممنون تو خوبی ؟

نه گلم 900 زیاد نیست البته به بدنش بستگی داره

مثلا من 1000 تا بخورم چاق میشم ..

والا نمیدونم چرا اون جوری زده کالری و 

البته تفاوتش زیاد نیست

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اریانا جون میشه اون رژیم چهار روز رو بزاری و میشه بگی تقریبا جقد کم می کنیم  یه چیز دیگه من وق ...

عزیزم رژیم و پیدا کنم میزارم

چای سبز بخور جلو اشتهاتو بگیره ، یا سالاد بخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام منم هستم وزنم هشتاد می خوام بشم هفتاد    

سلام عزیزم خوش اومدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام.خانومای که زیاد وزن کم کردین.پوست صورتتون افتادگی یا شل شدگی و چروک نیاورده؟

سلام عزیزم

نه من ورزش میکردم و آب و میوه هم زیاد میخوردم خداروشکر صورتم اصلا خراب نشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها منم هستم اریانا خوش به حالت که 66هستی.من 68هستم و میخوام 4کیلو کم کنم بیشتر از این نمیخو ...

سلام عزیزم خوش اومدی

گلم من الان 60 کیلوام ، بخاطر بارداری خودمو تقویت کردم شدم 60 ، وگرنه قبلش 57-58 بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810