2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
میشه عکس قبل و بعد حودت رو بزاری که نشونش بدم سریع هم بردار کنارم نشسته دیوانم کردددد.

عزیزم گوشیم خراب شده این گوشیه مامانمه عکس ندارم  از خودم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
نه والا عشقم ندارم اون رژیم قبلی و بگیر خب  انقدم حرص نخور

چشم مدير جوني سعي ميكنم حرص نخورم 😔😘

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فردا همون رژيم قبلي رو ميگيرم باشد كه رستگار شوم😅

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
salam khanomi, lotfan esme man ro ham benevis, ghad 158 va vazn 78,600 felan    

سلام عزیزم نمیشه پست ها رو ویرایش کرد 

کنار ما باش گلم اسم و نمیشه وارد کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
چشم مدير جوني سعي ميكنم حرص نخورم 😔😘

آفرین عشقم 

دو روز رژیم شوک بگیر حله ..

زهرا من از دیشب معدم میسوزه و حالت تهوع گرفتم   

چیکار کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدااااات شم نازنين جونيمممم😘😘 با حرفات آروم شدم عشقم خيلي ذهنم درگير بود ممنون كه وقت گذاشتي ...

قربووونت برم😙😙😙  کاری نکردم.ی دونه ای 😗😗😗

ایشالله ایشالله،تو میتونی💪💋😙

منم دوسدارم رژیم بگیرم چ رژیمی بگیرم چیکار کنم😭

عزیزم بهترین رژیم کالری شماریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آفرین عشقم  دو روز رژیم شوک بگیر حله .. زهرا من از دیشب معدم میسوزه و حالت تهوع گرفتم &nb ...

سیب و به بخور ... دمنوش آویشن بخور ... اگر مایعات زیاد  میخوری کمترش کن ... ریزه خوریت اگر زیاد ترکش کن ... بخاطر کاهش وزنته فک کنم چایی رو ب حداقل برسون غذاتم خوب بجو.بعد غذاهم بشین کاری نکن تا نیم الی یک ساعت. 

کسی میدونه کالری پسته وحشی چقده؟

عزیزم همون کالری پسته معمولی در نظر بگیر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیب و به بخور ... دمنوش آویشن بخور ... اگر مایعات زیاد  میخوری کمترش کن ... ریزه خوریت اگر زیاد ...

باربی جون آویشن ضرر داره 

به باید بخرم

اصلا اشتها ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم همون کالری پسته معمولی در نظر بگیر 

اخه نسبت به پسته خییییییییلی کوچیک تره مثلا میان وعده ۲۰۰تامیخورم قابل قیاس بادویستا پسته معمولی نیست 

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
2810