2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ک تقریبا هم وزنی با من بیا از هفته دیگه باهم رژیم بگیریم رژیمه میوه دو روز در هفته بقیه هفته ه ...

من مامانم میکشتم کم میخورم ولی فک نکنم رژیم بتونم بگیرم😂😂😂😂

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
منم چهار کیلو و نیم اضاف دارم.آبجیم نوزده کیلو .بهش میگم میتونی ولی خودمم باورم نمیشه که بتونه کم کن ...

ماهيرخ جون مطمئن باش ميتونه 

من با همين دوستا ٢٥ كيلو كم كردم 

اصصصصلا فكرشم نميكردم بتونم لاغر كنم و به اندام دلخواهم برسم ولي با انگيزه ي دوستام و خواست خودم الحمدلله تونستم

بهش بگو هيچ وقت واسه اراده كردن دير نيست انشاءالله ميتونه🙏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
فداي مهربونيت 😘😘 فانوسي الان با مامان مهتاب حرف زدم گفتم كه تو بيادش بودي و ميخاي بري كربلا  ...

ای وااای 😢

سلام منو بش برسون و بگو رو چشام حتمااااا

ایشالا سلامتیشونو بدس بیارن🙏🙏🙏

زهرا جوووونم ایشالا امشب  آخر شب حرکت میکنیم میریم سمت مهران....تو دلم غوغاس😢

همش صدای آقا امام حسین مظلومم تو گوشمه  

((آیا کسی نیست مرا یاری کند؟))😢😢😢

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
ای وااای 😢 سلام منو بش برسون و بگو رو چشام حتمااااا ایشالا سلامتیشونو بدس بیارن🙏🙏🙏 زهرا جوووو ...

fanosh jan safaret be kheir va khoshi bashe azizam, baraye man ham doa kon lotfan ke salamatim bargarde,   

بر درخت زنده بی برگی چه غم    وای بر احوال برگ بی درخت... #شفیعی کدکنی
سلاااااام دوست جوناااا صبح بخیر  عکس بازی کردین من نبودم؟؟؟؟؟؟

salam khanomi, lotfan esme man ro ham benevis, ghad 158 va vazn 78,600 felan  

بر درخت زنده بی برگی چه غم    وای بر احوال برگ بی درخت... #شفیعی کدکنی
ای وااای 😢 سلام منو بش برسون و بگو رو چشام حتمااااا ایشالا سلامتیشونو بدس بیارن🙏🙏🙏 زهرا جوووو ...

واي فانوسي دلم آتيش گرفت واسه مظلوميت آقامون 😭😭😭😭

بيشتر از اقا امام حسين(ع) امام زمانمون غريبه تو اين همه غوغا انشاءالله خودشون دستمونو بگيرن🙏

انشاءالله بسلامت بريد و برگرديد خدا پشت و پناهتون

واقعا خوش بسعادتت 

دعا كن من رو سياه هم يه روزي آقا امام حسين لايق بدونه😭😭بيام پابوسش 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

دخملاااا من احتياج به دعوا دارم😩

امروز تا الان ٧٧٥ 😨😨

خودم موندم 

ناهار مهمون بودم شامم مهمونم😒

خواهشا يكي دهوام كنه از فردا سفتو سخت بگيرم اين ٦٠ طلسم شده هااا

٢٥ كيلو كم كردم اين يك كيلو نابودم كرد انگيزم كم شده از بس همه بهم گفتن بسه خوبي بيشتر لاغر بشي بد ميشي فلان ميشي ال ميشي بل ميشي😫

تروخدا انگيزه بدين بهم 😔

آرياناااا يه رژيم شوك باحال نداري؟

من مامانم میکشتم کم میخورم ولی فک نکنم رژیم بتونم بگیرم😂😂😂😂

منم با مامانم جنگ دارم ولی میگیرم رژیممو

باید زیر 55 بیام

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
منم چهار کیلو و نیم اضاف دارم.آبجیم نوزده کیلو .بهش میگم میتونی ولی خودمم باورم نمیشه که بتونه کم کن ...

نه عزیزم 800 زیاد نیست 

بین 700 تا 1000 زیگزاگی بخوره

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
دخملاااا من احتياج به دعوا دارم😩 امروز تا الان ٧٧٥ 😨😨 خودم موندم  ناهار مهمون بودم شامم م ...

عزیزم زهرایی تو که خیلی با اراده ای تازه انرژی مثبت منی😙 منم تا ازم تعریف میکنن تا خودمو اون روز با غذا خفه نکنم راضی نمیشم ولی کم پیش میاد تعریف کن😆  بعدش پشیمون میشم هی به خودم میگم اینقدر میخوری باز لبا سات اندازت نمیشه،مردم حسودی میکنن،دور از جون شما کسی خیر خواه آدم نیست تا به روال قبل برمیگردم.انصافا خواهر خودم برگشته بود بعد از کلی فکر کردن گفته بود نازی تو باسنت کوچیک شده ها خوب نیست اصلا.تصوررر کن همینطور بی مقدمه،حتی لباس بیرونم جلو باز بود و هیکلمو اصلا نشون نمیداد ،6 کیلو کم کردن من چه ضرری داشت براش؟😡 حالا خودش کلی کم کرده منم همش انگیزه میدادم.منظورم اینه که دیگران نمیدونن و نمیفهمن چه زحمتی کشیدی و چه اراده ای داشتی واسه خودشون ی حرفی میزنن.نمیدونن چه اثری روی روح و روان آدم داره،تو هم نه تعریف نه انتقاد دیگران برات مهم نباشه،اون کاری رو بکن که هدفته.اووف چقدر حرف زدم.😆

حالا امروز که مهمونی هیچی ولی حداکثر تا آخر هفته بعد باااید بیای زیر 60 عزیزم شما کارت درسته👌👌💪

دخملاااا من احتياج به دعوا دارم😩 امروز تا الان ٧٧٥ 😨😨 خودم موندم  ناهار مهمون بودم شامم م ...

نه والا عشقم ندارم

اون رژیم قبلی و بگیر خب 

انقدم حرص نخور 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم زهرایی تو که خیلی با اراده ای تازه انرژی مثبت منی😙 منم تا ازم تعریف میکنن تا خودمو اون روز با ...

فدااااات شم نازنين جونيمممم😘😘

با حرفات آروم شدم عشقم خيلي ذهنم درگير بود ممنون كه وقت گذاشتي برام 😘😘

چشم تا آخر هفته ي ديگه انشاءالله ٦٠ رو ميبينم💪💪💪

2810