2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130056 بازدید | 20071 پست
بچه هااااا دیر اومدم ولی اومدم یه خبر خوش بدم بهتون.. به شما که تو همه لحظه های زندگیم کنارم بو ...

ای جان

مبارکه

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای خدایا ذوق مرگ شدم به ما زودتر گفتی ،عاااشقتم😚😙💋😘😍

خدا نکنه عشقم ..

آره بخدا همش دنبال گوشی بودم که این خبر و اول به شما بدم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ای جان مبارکه

قربونت برم عزیزم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

گزارش من تا این لحظه :صبحانه سه کف دست نون تافتون +پنیر شد ۱۴۰کالری

میان وعده هم۱۰تا پسته خام خورردم شد۱۰۰کالری

ناهار هم ۸قاشق پلو۲۴۰کالری+۴قاشق خورش بامیه ۱۶۰

تا الان میشه ۶۴۰کالری

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بچه هااااا دیر اومدم ولی اومدم یه خبر خوش بدم بهتون.. به شما که تو همه لحظه های زندگیم کنارم بو ...

واااااای اریانا باور نمیکنی چقد ذوق کردم 😅😅😅😂😂😁😀😁🤗🤗خیلیییییی خوشحال شدم👏👏👏👏مبارکهههههههه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
امشبو با۱۲۰۰بستم بچه ها چرا تو مانکن کالری ها یه جورن تو کرفس یه جور دیگ و تو برنامه چندکالری یه ج ...

عزیزم اختلافشون زیاد نیست.با هر کدوم از برنامه ها که راحت تری کار کن.مثلا من اول کرفس نصب کردم.بعد بچه ها از مانکن راضی بودن ،اونو نصب کردم دیدم راحت نیستم با همون کرفس ادامه دادم.

عزیزم اختلافشون زیاد نیست.با هر کدوم از برنامه ها که راحت تری کار کن.مثلا من اول کرفس نصب کردم.بعد ب ...

مرسی از پاسخت

دیروز زیادی خوردم  الانم گرسنه نیستم ولی هی دوست دارم بخورم

عزیزم ،نوش جانت.منم دیشب معمولی بستم گفتم امروزو پایین ببندم ولی کلا تقلب زیاد دارم.قبلا اینجوری نبودم سفت و سخت رژیمو رعایت میکردم تازگیا هی ناخونک میزنم  

2810