2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130067 بازدید | 20071 پست

سلام صبح بخیرررر

امروز تولدمه ولی سعی میکنم کیک نخورم

با این پای شکسته دراز نشست میرم و با دمبل کار میکنم

خدا کنه چاق نشم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبح بخیرررر امروز تولدمه ولی سعی میکنم کیک نخورم با این پای شکسته دراز نشست میرم و با دمبل کا ...

تفلدت مبارک عزیزم😘😘😘  🎈🎆🎇🎈🎂

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

ص:نون۵۰+چای هل+انگور۵۰+پنیر۵۰+قند۱۰

م و:شیر خرما۱۳۰

ن:لوبیا پلو۳۰۰+سالاد شیرازی۵۰

جمع۶۴۰

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

هفته ای چقد کم میونید

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
شماچجوری همه ۵۰۰میبندین من هرچی میخورم کالریش میشه بالای ۱۰۰۰خیلی کم میخورم ممکنه اشتباه حساب کرده ب ...

تخم مرغ اب پز صبحانه

شیر کم چرب و خرما

میان وعده هویج و خیار

شام سیب زمینی آب پز

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

سلام عزیزان

ظهرتون بخیر باشه

من تا الان آب ولرم و لیمو و یکم کدوحلوایی خوردم جایه صبحونه

صبح ناشتا رفتم رو وزنه ۵۹.۵ شدم انقد خوشحالم

دو هفته استپ بودم رژیمو ول کردم کالریمو دیگه زیر ۷۰۰ نمیارم خوب کم کردم.هر هفته ۱ کیلو رو کم میکنم تقریبا

سلام بچه ها مرسی اریانا جان 

مه لقا اگه سخت نیست منم از شنبه بگیرم اربعین مراسم دعوتم میخوام تیپ بزنم 

از عسل ناز خبری نیست 

کالری من تا الان ۱۷۰ 

ص:تخم مرغ ابپز ۵۵گرم نان لواش ۳۰ گرم 

چای یک لیوان خرما ۵ گرم 

ناهار میوه میخورم یا سالاد 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
سلام گلم مهلقا رژیمت چیه که سایزت خوب کم شده بذارش اینجا اگه امکانش هس؟

صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب + 2 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل

نهار : 2 لیوان شیر کم چرب + نصف موز + 2 عدد خرما

عصرانه : 1 لیوان شیر کم چرب + 1 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل

شام : نصف سینه مرغ کباب شده یا آب پز + 1 سیب زمینی کوچک آب پز یا کباب شده + 1 کاسه کوچک سالاد ( کاهو ، هویج ، گل کلم ، اسفناج ، کرفس ، خیار ، گوجه و … ).

نکته ها : میتوانید بجای مرغ از همان مقدار گوشت کبابی بدون چربی یا 2 عدد تخم مرغ یا 1 ماهی کوچک کباب شده استفاده کنید ، میتوانید داخل سالاد 1 قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید.