2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست

خانمای عزیز خیلی از چاقی ها ریشه در مشکلات افسردگی و روانشناسی داره. اگه به مشاور خوب احتیاج داشتین میتونید از دکتر مریم بهاری زاده کمک بگیرید.
آدرس سایتشون:
https://baharclinique.ir/

میتونید سوالاتتون رو آنلاین هم توی سایت مطرح کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها، 

من خیلی خیلی سرم شلوغه. امروز سر کار نرفتم. سرما خوردم. واسه همین وقت کردم پای گوشی بشینم. 

وزتم رو ۷۹ گیر کرده. نه زیاد میشه نه کم. اگه تا یه هفته دیگه تکون نخورد دوباره یه رژیم شوک میگیرم. 

دیروز گروه های تلگرامم و پاک کردم، البته اهل کامال و گروه نیستم. سه چهار تا آموزشی داشتم که پاکیدم. یه کانال و گروه جذب و دارم و اینجا، گفتم وقتم و رو همین دو تا بذارم.. ایشالا ازین به بعد بیشتر بیام. 

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
سلام بچه ها،  من خیلی خیلی سرم شلوغه. امروز سر کار نرفتم. سرما خوردم. واسه همین وقت کردم پای گ ...

سلام عسل ناز خوبی؟؟؟کم پیدایی؟؟؟

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
سلام بچه ها،  من خیلی خیلی سرم شلوغه. امروز سر کار نرفتم. سرما خوردم. واسه همین وقت کردم پای گ ...

عسل نااااز 

چه عجب خانومي😍

انشاءالله حالت زودي خوب بشه عزيزم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
ببخشید یه سوال داشتم کسی میدونه تو دوران پری ضرر نداره دویدن رو تردمیل؟ (حدودا نیم ساعت پیاده روی ت ...

نه دوستم ضرر نداره 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

سلام سلام دوستان 

من از هفته ی پیش تا حالا یک کیلو کم کردم

با اینکه هم‌پریود بودم و رعایت نکردم 

هم کله پاچه و چننند بار کیک و شیرینی خوردم حسابی 

کالری هم حدود ۱۵۰۰ میخورم معمولا بعضی روزها کمتر

یک نوشیدنی از توی نت پیدا کردم به اسم ساسی 

اوتو تقریبا هر روز میخورم .گفته هفته ای یک کیلو کم میکنید با این 

سعی می کنم هر روز یک لیوان چای سبز 

و یک لیوان قهوه واقعی بخورم 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

راستی طرز تهیه نوشیدنی معجزه آسای ساسی برای لاغری :

یک عدد خیار پوست شده حلقه شده + یک عدد لیمو ترش تازه برش خورده+یک قاشق مربا خوری زنجبیل تازه رنده شده +چند برگ نعنای تازه 

روی توی یک پارچ ریخته و هشت لیوان آب معمولی روش میریزیم و میذاریم شب تا صبح توی یخچال بمونه 

صبح صاف کرده و نوشیدنی رو در طی روز می خوریم

سلام بچه ها😍😍😍😍 خوبین دوستای عزیزم😍😘😍😘😍 آریانا تبریک بخاطر مامان شدنت😊💖💖💖 فانو ...

سلام عزیزم کم پیدایی ؟

فداتشم گلم ممنون

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام عزیزم خوبی ؟ چه خبر؟

عسل فهمیدی مامان شدم؟؟؟؟  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام بچه‌ها خوبین؟

من هنوز گوشیم و نگرفتم بخاطر این کم میام

منم مراعات میکنم ولی رژیم هم ندارم زیاد خدا کنه چاق نشم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی ؟ چه خبر؟ عسل فهمیدی مامان شدم؟؟؟؟    

وایییییییییییییییییی...

جیغغغغغغغغغغغغغغغغغ

دستتتتتتتتتتتتتتتتتت

هورااااااااااااااااااا

وایییییییییییییییی

😱😱😱😱😱😱

👶👶👶👶👶👶👶

👣👣👣👣👣🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎆🎆🎆🎇🎇🎇🎇🎇

تبریککککککک،تبریک دوستمم😍😍😍😘😘😘😘

وای نفسم بند اومد. 

خیلی خوشحالیدم دوستیییی

منم دوباره مامان شدن ،از بیخ گوشم گذشت😁

اینقد استرس داشتم. تا اینکه امروز عصر پری شدم. 

دیشبم خواب کلی درخت به دیدم. یه عالمه به بزرگ داشت . کسی تعبیرشو میدونه؟ اگه تعبیر خوبی داشت بگین. اگه بد بود نگید. به نظر خودم خیلی خوبه. حس و حالم توی خواب خیلی خوب بود. 

ها یه خواب دیگه هم دیدم. یه عالمه گلبرگ گل رز داشتم. رنگ و وارنگ. حیفم میومد بندازم. میخواستم باهاشون مربا درست کنم. 😕

این یکی خوابمم حس و حالش خوب بود

2810