2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب با 800 بستم  300 تا دراز نشست نیم ساعت پیاده روی

آفرييييين مهگلي👏👏👏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
من امشب شد ٨٨١  ٨٠ تا از ميزانش بيشتر شد بايد با ٨٠١ ميبستمش  الان چكار كنم چون پري هم ه ...

هلن جانم تو پريودي زياد سخت نگير

بزار تموم بشه اساسي شروع كن 

الان بدنت بدتر ضعف ميكنه گلم

سعي كن به بخودت برسي نه كه زياد بخوري زيادي كم نخوري 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
هلن جانم تو پريودي زياد سخت نگير بزار تموم بشه اساسي شروع كن  الان بدنت بدتر ضعف ميكنه گلم س ...

نميتونم چون پري هستم ولش كنم اگر رعايت نكنم حتي تو دو روز برميگرده اخه تازه شروع كردم و فقط دو سه تا كم كردم تو اين مدت 

و الان سه روزه كالري شماري رو جدي شروع كردم 

طبق برنامه بايد ٨٠١ بخورم تا تو هفته ١ كيلو كم كنم

اما امشب شد ٨٨١ 

تو اينجور مواقع جز حسرت چكار بايد كرد؟😄

نميتونم چون پري هستم ولش كنم اگر رعايت نكنم حتي تو دو روز برميگرده اخه تازه شروع كردم و فقط دو سه تا ...

عزیزم فردا رو کمتر ببند.بعد کالریت رو هر روز یکسان نبند.زیگزاگی ببند که بدنتون استپ نکنه ولی میانگین رو 800 نگه دار.مثلا یک روز 500،یک روز 900 اینطوری ببند.

طبق محاسبه زيباتن ٨٠١ كالري ميخوام تا تو هفته ١ كيلو كم كنم  به نظرت اين سايت درست ميگه؟ و وق ...

آره سایت درست میگه و وزنت که کم شد با وزن جدید کالریتو حساب کن.درضمن زهرا جون درست میگن تو پریودی خیلی به خودت فشار نیار.نه که کلا ول کنی ولی به خودت برس .

عزیزم فردا رو کمتر ببند.بعد کالریت رو هر روز یکسان نبند.زیگزاگی ببند که بدنتون استپ نکنه ولی میانگین ...

اهاا 

پس میتونم الان به خودم دلداری بدم خواستم زیگزاگی باشه که بیشتر ۸۰۰ شد😅😅

واي ثمين جون گفتي خونه ي مادرشوهر كردي كباااااابم من ميرم اونجا دوتايي با پدرشوهرم ميفتن به جونم كه ...

سلام عزیزم آره منم دقیقاا همینطورم همش میگن بخور بخور

خداروشکرکله پاچه قصابشون نیاورده بوددرست نکرده بودن

خطررفع شد😄😄😄

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
2810