2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
وای خوش بحالت چجوری

با كالري شماري و ورزش عزيزم

و انگيزه ي دوستاي خوبم❤️

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام صبح بخییربچه ها من یکشنبه ودوشنبه خوب بودم باکالری پایین بستم ولی امشب خونه مادرشوهرهستیم ب صر ...

واي ثمين جون گفتي خونه ي مادرشوهر كردي كباااااابم

من ميرم اونجا دوتايي با پدرشوهرم ميفتن به جونم كه بخور بخور بسه لاغر شدي غذاهاي مادرشوهرمم چربه معمولا 

همشم ميگه نخوري ناراحت ميشماااا😫😫

كشتن منو يني 

ديشب اونجا بودم از صبح كالريم ٣٠٠ بود رفتم اونجا شد ٨٠٠ و خورده اي 😒

كله پاچه هم نوش جانت باشه ❤️

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من وزنم استپ كرده روي ٦٠ موندم يكم كم ميبندم ميشه ٥٩.٨٠٠ بيشتر ميبندم ميشه ٦٠.٤٠٠ يا ٦٠ كمتر نميشه اكثرا هم زير ١٠٠٠ ميبندم فعاليتم كمه ميخوام برم باشگاه بلكه تغييري بشه 🙄🙄🙄

سلام عزیزم من صبح حدود۱.۵لیوان شیر کم چرب خوردم و یدونه سیب ناهار تخم مرغ اب پز و سیب سعی میکنم تاوق ...

عزیزم صبحونه پنیر نخورید چون زود هضمه بقیه غذاهایی ک ب همراهش خورده میشه هم زود هضم میشه اینجوری زودتر گرسنه میشید 

عزیزم صبحونه پنیر نخورید چون زود هضمه بقیه غذاهایی ک ب همراهش خورده میشه هم زود هضم میشه اینجوری زود ...

عزیزم من شام رو نون پنیر میخورم صبحونه هم یه موقعهایی نمیخورم و سیب میخورم

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....

من تا الان ۳۱۳ کالری میخوام اگ بشه امروزو با۵۰۰ ،۶۰۰ ببندم

نمیدونم چرا بااینکه رعایت میکنم این ماه حس میکنم‌ چاقتر شدم ک لاغر نشدم

حالا تاببینم نتیجه چی میشه؟اخرماه ک وزن کشی دارم مشخص میشه چه کردم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

من پرروانه ای شدم حالم داغونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭جاتون خالی فقط ناهار خورردم یه ساندویچ فلافل خب گشنم بود حالمم افتضاحه🤕🤕🤕🤕🤕🤕

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
2810