2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
ممنونم عزیزم ممنون واقعا چشم میرم واقعا خودمن احتیاج دارم چون دارم رنج میبرم خدا بهت سلامتی بده خواه ...

فداات شم،ایشالله برای هممون باشه.خیلی خوب شد باهات صحبت کردم،عکس دادن باعث شد کلی خوش گذشت، مراقب خودت باش😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشگلااااااا 

روزتون زيبا و كم كالري😅🙏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
asabam khorde, akhe koli rah daram ta laghari va tavan ham nadaram, in 3 roze hamash fekre kabab &n ...

سارا جانم اصلا به خودت نگو نميتوني 

واسه لاغري تنها كسي كه ميتونه بهت كمك كنه خودتي و ارادت 

اول يه اراده كن سه كيلو كم كن بعد يه كوچولو كباب يا شيريني يا هرچي هوست ميكشه بخور 

البته اگه دلت اومد چون وقتي طعم لاغري رو ميچشي ديگه دوست نداري زياد بخوري

ميتوني واسه خودت جايزه بزاري من مثلا از اول تعيين كردم ٧٠ بشم پيتزا بخورم 😅 اينجوري انگيزت زياد ميشه

ديگه هم به خودت انرژي منفي نده خانومي تو حتتتما ميتوني چون توانايي😍❤️

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

دخترا اين سير اهداف من ( گفتم واسه شماها بزارم ذوق كنم وگرنه به هركي ميگم ميگه بسه ديگه😔)

وزن اول : ٨٥

هدف اول: ٧٥😫

هدف دوم ٧٠😑

هدف سوم ٦٣😊

هدف چهارم ٦٠😒كشته منو اين يكي 

خوب حالا وزنكشيام😅

وزن كشي اول : ٨٣

وزن كشي دوم: ٨٠

وزن كشي سوم: ٧٥

وزن كشي چهارم : ٧٣

وزنكشي پنجم: ٦٧

وزنكشي ششم: ٦٤

وزنكشي هفتم : ٦١😒

ملكه جان چرا سخت ميگيري عزيزم؟ تو اين دوران سعي كن بخوري ولي كم  چيزاي مقوي بخور معدت خا ...

مرسی عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️ چشم 😍😍

من پستهارو میخونم اما گاهی نمیرسم جواب بدم ببخشید😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام به دوستان گلم 

بچه ها من از وقتي دانشگاه ميرم اونقدر سرم شلوغ شده كه رژيم رو تا حد زيادي كنار گذاشتم ولي الهي شكر ميگن چاق نشدي

خيلي خيلي وقتم پر شده وحشتناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااك واقعا يه مشاور لازم دارم

ولي هيچكس شرايط منو نداره خيلي سرخودمو شلوغ كردم فقط خدا كمكم كنه و بس

يادتون هست كه ميگفتم تا بعداز ظهر سركارم و دوتا دختر 5 ساله و دو ساله دارم ميذارمشون مهد

كارداني رو چندين سال پيش گرفته بودم الان بعداز سالها كارشناسي ثبت نام كردم بچه ها به زور كلاسامو ميرم ولي ا دقيقه فرصت درس خوندن ندارم

ميخواستم قبل از اينكه دخترم بره كلاس اول كارشناسيمو گرفته باشم كه ديگه فكرش نباشم

تو رو خدا دعام كنيد خدا توان بده

ببخشيد زياد حرف زدم خيلي دلم پر بود عزيزان و ميدونم همه دوستاني كه اينجا هستن همه دلسوز و مهربونن 

مي بوسمتون عزيزان

هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد (اي كاش برش خوب بود ولي ...   )
خوب حالا وزنكشيام😅 وزن كشي اول : ٨٣ وزن كشي دوم: ٨٠ وزن كشي سوم: ٧٥ وزن كشي چهارم : ٧٣ وزنكشي ...

زهراجونم عالي پيش رفتي واقعا ارادت باريكلا داره

من با وزن 66 اومدم گروه تا 59 بيشتر نكشيدم يعني فرصت نشد وگرنه بيشتر كم ميكردم

بچه ها رژيم گرفتن فكر آزاد ميخواد من كه اينجورم

هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد (اي كاش برش خوب بود ولي ...   )

سلام بچه ها منم هستم وزن اولیه ام ۸۰ بود با قد ۱۶۴از عیدتا اول آبان به بدبختی شدم ۷۱

هدف نهایی منم ۶۲ هست

این ماه هنوز نرفتم وزن کشی برم حتما میام نتیجه اش میگم

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
2810