2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
بچه ها منم میخوام بیا اعلام کنم تا ۲۵ ام باید ۲تا ۳کیلو لاغر کنم 😁 

تو دیگه حرف نزنا

مث یو یو هی میری میای  

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
حتما ب نیابت از همه دوستای گلم زیارت میکنمو  نماز میخونم،تو بارداری مسافرت راه دور نری بهتره عز ...

قربونت برم عشقم ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣 شرمنده ام ، ولی این دفعه واجبه اوایل ماه دیگه عروسی دعوتیم 

همون پای آبرو در میونه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خوشگلا صبحتون بخييير💙💚💙💚 من امروزم انشاءالله رعايت ميكنم  ورزشم ميكنم💪

کاش منم عکس تو و مهگلی رو می دیدم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
مام سمیه جونی و مهربانوی عزیزم،عسل ناز،ملکه،طناز،شیرین،ترامپ،تمبر هندی(علی پاشا😘)،نیاز،....همتونو ی ...

منم یادت باشه لطفا

ی دعای ویژه هم برای لاغری بچه های اینجا کن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

من امشبو با۹۱۰بستم

صبحانه یه کف دست نون و پنیر ۷۰کالری

میان وعده دوتا بیسکویت ساقه طلایی لامصب شد ۱۱۰کالری

ناهاریه کفگیر ماکارونی با سالاد فراوان شد ۲۲۰کالری

عصرونه ۵تافندوق ۵۰کالری،نصف موز۵۰

شام هم برنج و قورمه سبزی و ترشی ۴۰۰🙈🙈

منم یادت باشه لطفا ی دعای ویژه هم برای لاغری بچه های اینجا کن

رو چشام عزیزم  🙏

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
رو چشام عزیزم    

😍😘😘😘

رو چشام عزیزم    🙏

فانوس راستی بهم رای دادی؟؟

فانوس راستی بهم رای دادی؟؟

رای چی عزیزم؟

آها امضاتو میگی،بااااشه گلم

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
رای چی عزیزم؟

به ساندویچم لینکش تو امضامه

اوووف عجب چیزی شده،دلم خواس،ازون تنداش  

اوووف عجب چیزی شده،دلم خواس،ازون تنداش    

مرسی بابت رایت...اره خوب شده بود خیلییی 

اتفاقا تندم بود

ببخشید هوست انداختم

کاش منم عکس تو و مهگلی رو می دیدم

پریجون من تا به حال اینجا عکس نذاشتم ولی اگه خواستی بگو بذارم.البته من کل کاهش وزنم 6 کیلو بود و عکس قبلم با بعدم تفاوتشون محسوس نیست.ولی اگه دوست داشتی بگو عکس الانو بزارم.�🌹

2810