2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
خيلي وزنم رفته بود بالا نياز بعد زايمانم تو شيردهي اصصصلا نميتونستم كم بخورم همش ضعف داشتم هرچي ميخ ...

اهان این دوران چون باید بچه هم تغذیه کنه ازت ضعف میکردی عزیزم ولی خیلی هیکلت خوب شده الان

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
اره دیدم چقد خوب کم کردی

واقعا خدا خواست من اينجارو پيدا كنم و راحت شم از اضافه وزنم

قبلش همش تصميم ميگرفتم ولي عملي نبود

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان این دوران چون باید بچه هم تغذیه کنه ازت ضعف میکردی عزیزم ولی خیلی هیکلت خوب شده الان

ارررره 

همش در حال خوردن بودم😅

ممنون عزيزم از تعريفت❤️😘❤️

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
واقعا خدا خواست من اينجارو پيدا كنم و راحت شم از اضافه وزنم قبلش همش تصميم مبگرفتم ولي عملي نبود

افرین منم اگه اعتماد بنفس داستم شاید دیگه تو فکر لاغری نبودم ولی متاسفانه همش از خودم ناراضیم و همش میگم چاقم

افرین منم اگه اعتماد بنفس داستم شاید دیگه تو فکر لاغری نبودم ولی متاسفانه همش از خودم ناراضیم و همش ...

نياز من متوجه شدم مشكلت كجاس

تو بيماري خود چاق پنداري داري😅😅

بابا دختر خوبي ديگه 

هيكلت الان عاليه حتما با توجه به قد و وزنت

نياز من متوجه شدم مشكلت كجاس تو بيماري خود چاق پنداري داري😅😅 بابا دختر خوبي ديگه  هيكلت ال ...

خخخ وای ولی واقعا خیلی حس بدیه من یکم پایین تنم توپره بخاطر همین میگم چاقالوووووام

خخخ وای ولی واقعا خیلی حس بدیه من یکم پایین تنم توپره بخاطر همین میگم چاقالوووووام

نه بابا عزيزم تو خوبي

سعي كن بيشتر ورزش كني

نیاز بخدا دعوات میکنما  

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه ها جون کالری امروزم 1000 شد😐 تا نهار خوب پیش میرم بعدش حمله میکنم  

کلا ارادم کم شده.😤 

تمبرهندی (زهراااا)جونم من حواسم بهت هست که نیستیاا😞 ایشالله هرجا هستی سلامت باشی 🌹

نیاز بخدا دعوات میکنما    

آريانا منم باهاتم😅

سلام خوشگلا

صبحتون بخييير💙💚💙💚

من امروزم انشاءالله رعايت ميكنم 

ورزشم ميكنم💪

خانومااااا كوجايين پس؟

چه خلوتههههههه

من صبح یه کف دست سنگک خوردم و گردو 

الانم یه بستنی خوردم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2810