2777
2789
درد و دل با خدا گریه  اهنگ یا نوحه گوش میدم دلم میگیره واقعاا یا ب کسی ک دلم تنگ ...

من انقد با خدا درد و دل میکنم ولی صدامو نمیشنوه

خسته شدم از گریه کردن

شب که میشه حس میکنم یه چیزی رو سینم سنگینی میکنه نفس کشیدن برام سخت میشه

دلم تنگ شده برای همون دختر سرخوش و شاد که هنوز دلش پر از ذوق زندگی کردن بود

میرم چتای قدیمی رو میخونم و حالم به هم میخوره 

تو گالری میچرخم 

کتاب جذاب باشه میخونم 

تو یوتیوب فیلمای آموزشی در مورد مسائل مختلف میبینم مثلا همین چند روز پیش شروع کردم از یوتیوب دارم برنامه نویسی یاد میگیرم 

میرم تو سایتهای چت آنلاین یکم خارجیارو اسکل میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیتونم به بچه دار شدن فک کنم وسط مشغلم یهو به این فک میکنم اگه الان بچه هم داشتم اوضام چطوری ...

خیلیییی سخته واسه ۵ سال خودتو بزار تو صندوقچه درشو ببند

ولی خب شیرینه اونقدر که میگی کاش ۵ سال پیش میاوردمش الان بزرگ شده بود داشتنش حس بی نظیریه اما وقتی آمادگی داشتی بیار و تااااا میتونی کمک بگیر

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

خب بذا برنامه ی یک هفته مو بهت بگم شاید ب کارت اومد دیگه حوصله توام سر نرفت 

هرروز صبح باشگاه میرم 

دو روز در هفته کلاس زبان انگلیسی میرم 

دو روز در هفته تو خونه زبان فرانسه میخونم

یک روز در هفته استخر می‌رم

هفته ای ۲ الی ۳ تا فیلم خوب میبینم

هفته ای ۱ کتاب میخونم 

آشپزی و خانه داری هم که همیشگیه

نقاشی میکشم یا ظرف میریزم تو سینک مشغول شستن میشم حتی ظرف تمیز و همزمان گریه میکنم تا آروم شم 

پس من چرا هیچ طوری اروم‌ نمیشم 

اصلا نمیتونم از ذهنم پاکش کنم یه لحظه ام از ذهنم نمیره

میشه برام دعا کنی همه‌ چی درست شه🥲

دلم تنگ شده برای همون دختر سرخوش و شاد که هنوز دلش پر از ذوق زندگی کردن بود

خیلیییی سخته واسه ۵ سال خودتو بزار تو صندوقچه درشو ببند ولی خب شیرینه اونقدر که میگی کاش ۵ سال پیش ...

امسال میشه ۴ سال که ازدواج کردم 

ولی همش به بچه فک میکنم وحشت میکنم بخدا دست خودم نیست خیلی ترس دارم 

میترسم بچه بیارم خودم فراموش شم دیگه تمام زندگیم وقفش بشه نتونم هیچ کاری کنم نتونم مامان خوبی باشم و خیلی ترسای دیگه 

من انقد با خدا درد و دل میکنم ولی صدامو نمیشنوه خسته شدم از گریه کردن شب که میشه حس میکنم یه چیزی ...

درکت میکنم عزیزم من اینقددددد تنهاممم ک خیلی وقتا دلم میگیره و گریه میکنم وگرنه بغض ادمو خفه میکنه 

دلگیره شبا 

چ میشه کرد 

خدا تنها کسیه ک میشه بهش پناه برد و حرف زد 🥺❤️💚

الهی ک خدا ارامش دل بیقرارت باشه عزیزمم🌙💖 

پس من چرا هیچ طوری اروم‌ نمیشم   اصلا نمیتونم از ذهنم پاکش کنم یه لحظه ام از ذهنم نمیره ...

باور داشته باش که همه چی درست میشه ،اونوقت هم آروم میشی هم درست میشه،خدا بزرگه ،نترس ،خدا کمکت کنه عزیزم دلت شاد بشه و به همه آرزوهات برسی

امسال میشه ۴ سال که ازدواج کردم  ولی همش به بچه فک میکنم وحشت میکنم بخدا دست خودم نیست خیلی تر ...

همین که این ترسا رو داری از ۹۹ درصد جلوتری یعنی آدمی هستی که زندگیت و بچه ات واست مهمه پس دنبال بهترینا هستی نترس اما با آمادگی واردش شو عجله هم نکن

خدا یه فسقلی شیطون و شیرین بهت بده انشالله

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چرا  اگ‌منظورت نوحه گوش دادنه واقعا بعضی وقتا لازمه چون باهاش گریه میکنم یکم بهتر میشم

اتفاقا همینکه بکاری میکنی گریه کنی بنظرم روحیه تو خراب میکنه

البته این نظر منه که آدم با گریه فک میکنه سبک شده ولی در واقع گریه روحیه رو خراب تر میکنه

ایندفه بجاش با یه موزیک شاد پاشو برقص ببین چقد حالت بهتر میشه

اتفاقا همینکه بکاری میکنی گریه کنی بنظرم روحیه تو خراب میکنه البته این نظر منه که آدم با گریه فک می ...

اره خو قبول دارم حرفتو گریه زیاد اصلاا خوب نیس

کلی عوارض بد داره 

ولی وقتی تنهام دلم میگیره 

چجوری میشه خوشحال بود اخه🥺