2777
2789
اره خو قبول دارم حرفتو گریه زیاد اصلاا خوب نیس کلی عوارض بد داره  ولی وقتی تنهام دلم میگیره&n ...

یبار اون کاری که گفتمو انجام بده ببین چقد تاثیر داره اصن ۱۸۰ درجه حالت عوض میشه 

بعدشم برا خودت سرگرمی درست کن کلاسای مختلف برو زبان بخون حتی تو خونه هم زبان میتونی بخونی یا ورزش کنی

کتاب خوب بخون،فیلمِ خوب ببین

همینا منو از افسردگی نجات داد

درکت میکنم عزیزم من اینقددددد تنهاممم ک خیلی وقتا دلم میگیره و گریه میکنم وگرنه بغض ادمو خفه میکنه&n ...

خداکنه برگرده 

بخدا دیگه نمیکشم خسته شم از چشم انتظاری و بلاتکلیفی 🥺

دلم تنگ شده برای همون دختر سرخوش و شاد که هنوز دلش پر از ذوق زندگی کردن بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور داشته باش که همه چی درست میشه ،اونوقت هم آروم میشی هم درست میشه،خدا بزرگه ،نترس ،خدا کمکت کنه ع ...

خداکنه 

تو بدترین شرایطم اومد خاستگاری دلم‌گرم بود به بودنش ولی یهویی پشت پا زد به همه چی 

همه چی خراب کرد رو سرم و رفت 😞

برام دعا کن برگرده ازدواج کنیم 🥺

اره خو قبول دارم حرفتو گریه زیاد اصلاا خوب نیس کلی عوارض بد داره  ولی وقتی تنهام دلم میگیره&n ...

یکی از آشناهای ما خانومش افسردگی شدید داره

شوهرشم تاااا میتونه اینو میبره عزاداری و مراسمای مختلف(ببین من مخالف این چیزا نیستمااا)

بعدشم میگه تو عزاداریا زنم گریه میکنه خالی میشه حالش بهتر میشه

درحالی که روز به روز داریم میبینیم افسردگیش داره وخیم تر میشه

خداکنه  تو بدترین شرایطم اومد خاستگاری دلم‌گرم بود به بودنش ولی یهویی پشت پا زد به همه چی  ...

چرا یه درصد به این فک نمیکنی که خدا دوسِت داشته که از سر راهت برش داشته؟

مشابه شرایط تو رو چن سال پیش تجربه کردم و فک میکردم دنیام تموم شده و دیگه من مردم و آقا من دیگه هیچوقت عاشق نمیتونم بشم و….

اخرشم زن یکی شدم که روزی هزار بار خداروشکر میکنم و میگم خدایا من غلط کنم دیگه رو یه چیزی بیش از حد پافشاری کنم

اون موقع خام بودم الان میفهمم اگه زن اون یارو شده بودم روزگارم سیاه بود

چرا یه درصد به این فک نمیکنی که خدا دوسِت داشته که از سر راهت برش داشته؟ مشابه شرایط تو رو چن سال پ ...

بخداا ما باهم خوب بودیم 

تفاهم داشتیم 

ولی یهویی شد یه روز الکی الکی پیام داد گف نمیتونیم ازدواج کنیم ولی میدونم دوسم داره دلیل این رفتارشو نمیفهمم هنوز شمارمو داره 

تو بد بلاتکلیفی ای گیر کردم خییلی بده چشم انتظاری 🥺💔

نمیدونم اعتقاد داری یا نه سرکتاب باز کردم گفت دعا نوشتن بختت بستن😵‍💫

یبار اون کاری که گفتمو انجام بده ببین چقد تاثیر داره اصن ۱۸۰ درجه حالت عوض میشه  بعدشم برا خود ...

عزیزم توام افسردگی داشتی؟ 

ینی بدون قرص خوب شدی؟ 

اره فیلم و سریال گاهی نگا میکنم‌ خوبه 

اهنگم اره

کلیپ شاد و ..

مرسییی

بخداا ما باهم خوب بودیم  تفاهم داشتیم  ولی یهویی شد یه روز الکی الکی پیام داد گف نمیتونی ...

عه اره یکم اعتقاد دارم یکی از دوستام تا الان کلی خواستگار داشته ولی همشون میان خواستگاری فرداش می‌رن دیگه کلا پشت سرشونم نگا نمیکنن

درحالیکه دوستمم خیلی دختر خوب و قشنگیه

دعانویس به اونم گفته بختتو بستن

عزیزم توام افسردگی داشتی؟  ینی بدون قرص خوب شدی؟  اره فیلم و سریال گاهی نگا میکنم‌ خوبه& ...

اره میشه گفت افسردگی داشتم

حال هیچکاری نداشتم و خیلی زیاد گریه میکردم حتی بی دلیل 

اره‌ بدون هیچ قرصی فقط خودم ب خودم کمک کردم 

ایشالا توام حالت خوب خوب باشه

یکی از آشناهای ما خانومش افسردگی شدید داره شوهرشم تاااا میتونه اینو میبره عزاداری و مراسمای مختلف(ب ...

الهی 🥺

پس تو روحیش خیلی تاثیر گذاشته و ناراحتش کرده

علایم افسردگیش؟ 

عه اره یکم اعتقاد دارم یکی از دوستام تا الان کلی خواستگار داشته ولی همشون میان خواستگاری فرداش می‌رن ...

خدا لعنت کنه کسایی که همچین کارایی میکنن

چطور دلشون میاد و از خدا نمیترسن