2777
2789
عنوان

سقط مکرر

562 بازدید | 16 پست

سلام 

میخام بدونم کسی شرایط منو داره یا نه

اولین باری که اقدام کردم برای بارداری ۱۵ روز پریودی عقب افتاد علائم بارداری داشتم ولی بی بی چک نزاشتم(اینقدر مطمئن بودم باردارم) بعدش خونریزی و درد و دفع یک لخته شبیه جنین

یک ماه بعد دوباره ۸روز عقب انداختم این دفعه بی بی چک زدم دوتاخط یکیش کمرنگ بودفردا صبحش خونریزی و دفع لخته ازش عکس گرفتم و رفتم دکتر نشون دادم گفت برو سونو ببینم باقی مونده چیزی یا نه(یعنی قبول داشت سقط بوده ولی اصلا مهم نمیدونست)بعد ک رفتم سونو باقی مانده نداشت ولی یک کیست داشتم دوماه قرص جلوگیری خوردم و رفع شد و دوباره باردار شدم این دفعه آز خون هم دادم و مثبت بودسونو هم رفتم ۵هفته همه چیز نرمال بود ولی چون زود رفتم قلب تشکیل نشده بود ولی روز بعدش خونریزی و دردوسقط

با اصرار خودم رفتم یک مرکز مشاورهژنتیک و آزمایشات سقط مکرر را دادم همه چیز خوب بود زیر نظر دکتر دوباره باردارشدم ۷هفته رفتم سونو قلب تشکیل شده بود دقیقا روزی که روز بعدش میخاستم برم سونو ۱۲هفته لکه بینی داشتم ک بیشتر میشد خلاصه بگم این دفعه سقط فراموش شده بود توی ۸هفته و تنها علامتش این بود ک حالت تهوعم قطع شده بود 

خلاصه هههههرررچی دکتر زنان میرفتم میگفت اصلا مهم نیست مشکلی نیست باردارشو اصلا حال روحی روانی من درنظر نمیگرفتن تا اینکه با پیگیری خودم از طریق سایت های مختلف فهمیدم باید پیش متخصص اورولوژیست برم با اینکه قبل از آخرین بارداریم شوهرم دوتا آز اسپرم داده بود و پیش اورولوژیست هم رفته بود میگفتن مشکلی نیست فقط مورفولوژی لب مرز بود 

این دفعه که رفتم پیش اورولوژیست برای شوهرم از شکست دی ان ای و سندروم نمیدونم چی و کاریوتایپ نوشت که هنوز جوابش آماده نشده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی قلب تشکیل نمیشه میگن بخاطر اسپرم مشکل داره، چون توی هفته های اول سقط میکنی احتمالا بخاطر اسپرم هست، حتما همسرت  کاریوتایپ بده، خودت هم بده  ضرر نمیکنی، تا قبل از مشخص شدن علت ،باردار نشو چون خودت هم از لحاظ روحی و جسمی آسیب میبینی، خودت هم آزمایش انعقادی خون و مارکرها و ویتامین دی .. رو بده . 

منم دوبار سقط داشتم رفتم آزمایش ایمنی دادم بردم مرکز مام گفتن جوابش نرماله و خوبه اما گفتن دکتری که برام نوشته بود ناقص نوشته بود یه سری آزمایش دیگه هم باید بدم و شوهرمم باید همین آزمایشی که شما گفتید رو بده اما هنوز راضی نشده بره

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭

میشه بگی کدوم مرکز آزمایش دادن همسرتون؟

هزینه چقدر شد؟

و اتاق مخصوص داشتن؟چون شوهرم به خاطر همین موضوع معذبه

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭
یعنی مشکل از شوهرت بوده؟؟چرا قبلا آزمایش نشون نداده؟ شوهرمنم مورفولوژیش ۵صدم بود دکتر اعتنایی نکرد ...

به احتمال خیلی زیاد مشکل از اونه چون من هممه آز مایشا رو انجام دادم همش نرمال میگم هنوز جواب آزمایش شوهرم نیومده

قبلا هم نشون داده مورفولوژی اما اعتنایی نکردن تا اینکه خودم پیگیر شدم وگرنه دکتر زنان بهم گفت اینقدر سقط کن تا یکی بمونه😐😐

بعد میگفتم خب این همه خون از دست دادم بماند روح و روانم داغون شده با کمال پر رویی گفت نمردی ک هنوز😐😐

این تجربه منه پیش هر دکتری نرو اورولوژیستی برو که تو زمینه ناباروری تحصیل کرده باشه

به احتمال خیلی زیاد مشکل از اونه چون من هممه آز مایشا رو انجام دادم همش نرمال میگم هنوز جواب آزمایش ...

ما پارسال تو مجتمع خصوصی شمس تبریز آزمایش اسپرم دادیم،شوهرم عفونت داشت مورفولوژی هم ۵ درصد بود،رفتیم پیش متخصص اورولوژی که دارو داد به شوهرم،شوهرم یه مدت خورد منظم نمیخورد،برای آی وی اف رفته بودیم که جورنشد یعنی من تخمک نداشتم پانکچر نشدم،خلاصه اینکه الان ۸ هفته باردارم خیلی میترسم بخاطر عفونت همسرم سقط بشه

خدایا خودت حفظش کن🙏
ما پارسال تو مجتمع خصوصی شمس تبریز آزمایش اسپرم دادیم،شوهرم عفونت داشت مورفولوژی هم ۵ درصد بود،رفتیم ...

طبیعی باردارشدین؟ قبلا چند تا سقط داشتین؟از نظر ژنتیکی مشکل نداشت همسرتون؟

[QUOTE=303616680]طبیعی باردارشدین؟ قبلا چند تا سقط داشتین؟[/QUOTE سقط نداشتم ذخیره تخمدانم یک صدم بود بعد چندماه دوندگی تخمک نداشتم برای آی وی اف ،دکتر گفت که باید اهدایی بگیری خودت تخمک نداری و داری یائسه میشی،منم نتونستم اهدایی رو قبول کنم،پریودمم قطع شده بود دیگه،یائسه شده بودم با گرگرفتگی وخشکی واژن،تحت درمان یکی از ماماهای فلورا تاجیک شدم بعد چندماه اصلاح سبک پریودم برگشت و طبیعی باردارم الان

خدایا خودت حفظش کن🙏