سلام
میخام بدونم کسی شرایط منو داره یا نه
اولین باری که اقدام کردم برای بارداری ۱۵ روز پریودی عقب افتاد علائم بارداری داشتم ولی بی بی چک نزاشتم(اینقدر مطمئن بودم باردارم) بعدش خونریزی و درد و دفع یک لخته شبیه جنین
یک ماه بعد دوباره ۸روز عقب انداختم این دفعه بی بی چک زدم دوتاخط یکیش کمرنگ بودفردا صبحش خونریزی و دفع لخته ازش عکس گرفتم و رفتم دکتر نشون دادم گفت برو سونو ببینم باقی مونده چیزی یا نه(یعنی قبول داشت سقط بوده ولی اصلا مهم نمیدونست)بعد ک رفتم سونو باقی مانده نداشت ولی یک کیست داشتم دوماه قرص جلوگیری خوردم و رفع شد و دوباره باردار شدم این دفعه آز خون هم دادم و مثبت بودسونو هم رفتم ۵هفته همه چیز نرمال بود ولی چون زود رفتم قلب تشکیل نشده بود ولی روز بعدش خونریزی و دردوسقط
با اصرار خودم رفتم یک مرکز مشاورهژنتیک و آزمایشات سقط مکرر را دادم همه چیز خوب بود زیر نظر دکتر دوباره باردارشدم ۷هفته رفتم سونو قلب تشکیل شده بود دقیقا روزی که روز بعدش میخاستم برم سونو ۱۲هفته لکه بینی داشتم ک بیشتر میشد خلاصه بگم این دفعه سقط فراموش شده بود توی ۸هفته و تنها علامتش این بود ک حالت تهوعم قطع شده بود
خلاصه هههههرررچی دکتر زنان میرفتم میگفت اصلا مهم نیست مشکلی نیست باردارشو اصلا حال روحی روانی من درنظر نمیگرفتن تا اینکه با پیگیری خودم از طریق سایت های مختلف فهمیدم باید پیش متخصص اورولوژیست برم با اینکه قبل از آخرین بارداریم شوهرم دوتا آز اسپرم داده بود و پیش اورولوژیست هم رفته بود میگفتن مشکلی نیست فقط مورفولوژی لب مرز بود
این دفعه که رفتم پیش اورولوژیست برای شوهرم از شکست دی ان ای و سندروم نمیدونم چی و کاریوتایپ نوشت که هنوز جوابش آماده نشده