2777
2789

خودتون تجریه کردیدیا اطرافیانتون دید

درمانش چیه؟ تجربه شخصی میخام وگرنه دکتر رفتم نتیجه نگرفتم 

زندگی مختل میکنه خیلی سخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم باید بری پیش روانپزشک  اگه قبلا رفتی دکترت رو عوض کن برو پیش یکی دیگه

اول تاپیک گفتم میخام تجربه شخصی استفادکنم. وگرنه صدتا دکتر عوض کردم اینکارخوب بلدم. ممنون عزیزم

منم یه مدت این جور وسواسی داشتم ولی با تحکم خودم حرف می زدم و وقتیم که خوابگه رفتم گفتم من وارد دنیای کثیفی می شم و همه چی کثیفه و کاری از دستم بر نمیاد و خودمو زدم به بی خیالی خوب شدم

خدایا خوشبختی کنار  همسرم و دخترم رو ازت طلب می کنم
نه به اون صورت که واقعا صدایی بشنوم ولی خودم تو سرم یه حرفایی حس می کردم

منم همینجوریم نمیشنوم حس میکنم با اینکه میدونم خودم دارم میسازم ولی باور میکنم شنیدم. من چکارکنم؟ من تو خونه خودم هستم  وگرنه جای دیگ برام تمیزی کثیفی مهم نیست. تو خونه فقط برام مهمه

منم همینجوریم نمیشنوم حس میکنم با اینکه میدونم خودم دارم میسازم ولی باور میکنم شنیدم. من چکارکنم؟ من ...

خودتو بزن به بی خیالی،بگو همه جا کثیف باشه به درک

اگه خواستی تمیزکاری افراطی کمی سر خودت داد بکش 

خدایا خوشبختی کنار  همسرم و دخترم رو ازت طلب می کنم
علایم اسکیروفرنی  حتما باید دارو مصرف بشه

نه نمیشنونه. میگه حس میکنم . صداهای تو مغز 

بیشتر شبیه وسواسه

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂