2777
2789
عنوان

امروز رفتم عکس رنگی رحم ( بیایید توضیح بدم )

| مشاهده متن کامل بحث + 6913 بازدید | 27 پست
بعضیا واقعا خیلی اغراق امیز ازش تعریف میکنن اتفاقا دختر عمه ی منم انقدرررررررر از دردش بد تعریف کرد ...

دقیقا همینه

فکر کنم به آدمش و اون مرکز هم ربط داده

من کلا از آمپول هم میترسم

و‌معاینه زنان هم برام خیلی کار راحتی نیس

❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چند وقت پیش با بیهوشی انجام دادم وخیلی راضیم  شاید اگ میرفتم برام دردی هم نداشت ولی نمی‌تو ...

منم ترسیدم نتونم

چند روز بعد میشه ورزش رفت به نطرت ؟

❤️❤️
دقیقا همینه فکر کنم به آدمش و اون مرکز هم ربط داده من کلا از آمپول هم میترسم و‌معاینه زنان هم برا ...

دقیقااا

به کار اون مرکز و استانه ی تحمل هر کس هم مربوط میشه

ولی خب بالاخره ما مجبور به تحملیم

امیدوارم به زودی باردار بشی و دیگه احتیاج به درمان نداشته باشی

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
ممنونم ❤️

نیلی جان من تاپیک های سال ۹۶ تون رو دیدم مربوط به اچ پی وی منم الان این مشکل و دارم. میشه لطفا درخواست دوستی مو قبول کنی؟ 

خیلی خوشحالم ک بعد از عمل مخروط برداری داری حرف از بارداری می‌زنی ، امیدوارم نی نی ت به سلامتی بدنیا بیاد

من هم احتمال زیاد باید عمل مخروط برداری انجام بدم ، میخاستم از تجربیاتت بدونم

سلام.

عزیزم من یه بچه دارم.داشتم راجع به بارداری تو سن بالا می خوندم(واسه بچه ی دوم) تاپیک شما اومد بالا و خلاصه از بقیه تاپیک هاتون متوجه شدم منتظرین دامنتون سبز بشه که إلهی آمین هر چه زودتر نی نی تونو صحیح و سلامت بغل بگیرین.

خواستم یگم من از ناباروری و اینها اطلاعاتی ندارم ولی یه دوست داشتم که چندین سال اقدام بود مرکز رویان رفته بود و کلی اقدام برای بارداری کرد اما نمی شد همسرشم واریکوسل ععمل کرده بود از طریق دارو گیاهی یه آقایی تو زنجان نتیجه گرفت.الان دو تا بچه داره.شاید برای شما هم نتیجه بخش باشه.اتفاقا اونم عکس رنگی داده بود.دلم خوتست اینو بهتون بگم.

شماذشون اینه اگه فکر می کنین کمکی می کنه تماس بگیرین

۰۲۴۳۳۴۷۱۴۹۰ امینی

سلام. عزیزم من یه بچه دارم.داشتم راجع به بارداری تو سن بالا می خوندم(واسه بچه ی دوم) تاپیک شما اومد ...

ممنونم عزیزم

اتفاقا همسرم اصالتا زنجانی

حتما تماس میگیرم

❤️❤️

سلام عزیزانم،منم عکس رنگی  دوبار انجام دادم و اینکه می‌فرمایید آستانه ی تحمل افراد متفاوته و مرکزی که انجام میدید خیلی مهمه،من بار اول در مرکزی در مرکز تهران انجام دادم خیلی اذیت شدم،چند نفر ریخته بودند سرم و کلی کارم طول کشید و درد کشیدم،ولی بعد از دوسال که مجدد دکترم درخواست عکس رنگی داد گفت برو شهرری مرکز علیزاده کارشون دقیقه،منم همونجا رفتم،خانم بلوکی کار من رو خیلی تمیز و سریع و بدون درد در عرض پنج دقیقه انجام دادند و واقعا اصلا نفهمیدم کی تموم شد،دوماه بعدش هم باردار شدم شکر خدا،حتما پیش کسی اینکار رو انجام بدید که مهارت کافی داشته باشه اذیت نشید ولی حتما انجامش بدید اتفاقاتی خوبی میفته انشالا....