2777
2789
عنوان

دوست پسرم بهم خیانت کرد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 42 پست

دیگه انتظار وفاداری از هیچ مردی نباید داشته باشیم. که اگر خیانتی کردن نشکنیم. از اولش بدونیم اصن ممکنه یه روز همچین کاری کنه آمادگیشو داشته باشیم
الانم ولش کن مرتیکه رو

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عزیزم همه ی دوست پسرا از این حرفا میزنن الکی میگن میخوان ازدواج کنن چونکه بخاطر دعوای بینتون ناراحته ...

اینجوری میگن که طرف رو حرص بدن و بره ؟ یا می‌خوان حسادتش رو برانگیخته کنن تا برگرده ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقعی که قهر کردین اینو گفت ؟

اره البته من رفته بودم چون قبلا هیچ‌علاقه ای بهش  نداشتم بعدش پشیمون شدم و بهش زنگ زدم  تو این موضوع کاملا غرور رو کنار گذاشتم  و ایناروگفت که مثلا امتحانم کنه😄

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

تو راه را اشتباه رفتی و زود گول خوردی تو شاید برای ازدواج باهاش دوست شدی و بعضی پسرا برای سرگرمی دوست میشن و اگر یکی رو دوست داشتی نباید باهاش رابطه داشتی باشی باید خانواده شون صحبت کنید چون هم گناه و نفر سومی که با شماست شیطانه