2777
2789
دو تا بچه دیگه داره اونا سالمن خداروشکر  نه فامیل نبودن  برادرت از چند سالگی تشخیص اوتیس ...

برادرم تقریبا از دوسالگی تماس چشمی نداشت .حرکات کلیشه ای داشت . کلا هر چی علائم اوتیسمه هزار برابر شدیدش کن و بزار تو داداش من .مشکلات حسی شدید،از لمس شدن بدش میلد .تکلم نداره.کنترل مزاج نداره .پرخاشگره.کنترل خورد و خوراکم نداره...

راستی جنسیت اون دوتای دیگه چیه ؟این یکی رو تو سن بالا باردارشدن ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دیدم که از خانواده پدری یعنی عمو اتیسم شده فرزند هم اتیسم شده یعنی عمو و برادرزاده یه چیزی هم ک ...

ولی ما نداریم .دکتر گفت احتمالا جهش ژنتیکیه...نه مشکل گوارشی یادم نیست ولی مشکلات زیاد دیگه ای داشت

برادرم تقریبا از دوسالگی تماس چشمی نداشت .حرکات کلیشه ای داشت . کلا هر چی علائم اوتیسمه هزار برابر ش ...

اون دو تا دیگه ی دختر و ی پسرن 

اینو تو سن ۳۷ سالگی به دنیا آورد 

تو سن ۴ سالگی تشخیص اوتیسم داد دکتر از اون موقع خواهرم کلا پیر شد بنده خدا

اون دو تا دیگه ی دختر و ی پسرن  اینو تو سن ۳۷ سالگی به دنیا آورد  تو سن ۴ سالگی تشخیص او ...

میفهمم خواهرتو ...من خودم که برادرم اینجوره وقتی میبینمش یعنی تا مغز استخون میسوزم ..مادرمم ناراحتی اعصاب و روان گرفته...ایشالا که هیچ مادری نبینه این روزارو

ولی ما نداریم .دکتر گفت احتمالا جهش ژنتیکیه...نه مشکل گوارشی یادم نیست ولی مشکلات زیاد دیگه ای داشت

بهرحال عزیزم اتیسم اختلال عصبی رشدی هست ممکنه از مادر منتقل بشه حتما مشاوره برید قبلش 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
اسی الان دیدن برادرت میرین واکنشش چیه ؟ گریه نمیکنه که بیاد خونه ؟ 

به هیچ کس غیر از مادرم واکنش نشون نمیده ..چن وقت پیش رفتیم ببینیمش وقتی مادرمو دید شروع کرد دادو فریاد و خودزنی بیچاره زبون که نداره میخاست با مادرم بیاد ..با ارام بخش اروم شد ..یه روزایی به چشم دیدم که دعا میکنم دشمنمم نبینه خییلی سخته خیلی

شما اطلاعات راجبش داری

نه عزیزم ولی پسر خودم تاخیر رشدی داشته تو مسیر کاردرمانی اینا خیلی مادرای بچه های اتیسمم دیدم و تو چندتا گروهم هستم که مادرا ازتجربه هاشون میگن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
 به هیچ کس غیر از مادرم واکنش نشون نمیده ..چن وقت پیش رفتیم ببینیمش وقتی مادرمو دید شروع کرد دا ...

بنده ی خدا مادرت خدا بهش صبر بده خدایی خیلی سخته 

خواهر من میگه کاش بچم ی مشکل دیگه ای میداشت که حداقل با عمل جراحی و اینا درست میشد ولی اوتیسم اصلا خوب شدنی نیست 

نه عزیزم ولی پسر خودم تاخیر رشدی داشته تو مسیر کاردرمانی اینا خیلی مادرای بچه های اتیسمم دیدم و تو چ ...

ایشالا خدا به بچت سلامتی بده با این خونواده هایی که برخورد داشتی اوتیسم تکرار شده براشون

هیچ ژن مشخصی در رابطه با اوتیسم هنوز شناخته نشده، برای همین تستی هم برای تشخیص قبل از تولد وجود نداره...اما مسلما ژنتیک نقش داره و در بعضی از خانواده ها تعداد بچه های داخل طیف بیشتر هست. بعضی از ریسک فاکتورها، تولد زودرس نوزاد هست و همینطور سن بالای پدر 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم