2777
2789
عنوان

کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 33 پست
بابا چی میگی به بچه مقصر 100 درصد خانواده هست

۱۴ ساله بچه نیست خودش باید درک کنه که دنبال چی بره دنبال چی نره دنیا پر از چیزای مریضه دختر ۱۴ ساله باید هوشیار باشه که خودش نره سمتش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۴ ساله بچه نیست خودش باید درک کنه که دنبال چی بره دنبال چی نره دنیا پر از چیزای مریضه دختر ۱۴ ساله ...

عزیزم یه نوجوون تازه داره کشف میکنه نگاه به زمان خودت نکن الان همشون 100 درصد یه بار تو این سایتا سرک کشیده حرفت درسته ها این چیرا برا نوجوون مخربه ولی... ❤️

از لحاظ درسی اوکیم مشکلی ندارم ..

منظورم دنیای قشنگ نوجوونیه اینقدر وقت هست واسه چیزای دیگه که مال دنیای بزرگسالیه اما هرگز و هیچ دورانی نوجوانی نمیشه..میدونم از رو کنجکاوی بوده اما اگه دخترم حواهرم دوستم بودی میگفتم پاکشون کن و ذهنتو به چیزای مثبت عادت بده

عزیزم یه نوجوون تازه داره کشف میکنه نگاه به زمان خودت نکن الان همشون 100 درصد یه بار تو این سایتا سر ...

هم نظریم

تو کامنت بعدیم گفام کنجکاوی با عادت فرق داره حیفه ذهنشونو این چیزا پر کنه دنیا واسه نوجوونا باید رنگارنگ و شاد باشه

همه ی کانالم تقریبا درسی بود اما گیر داده به اینا...

بگو من نزدم شاید اشتباهی اومدن یه جا رفتم خودش باز کرده دنبال فیلم و سریال کره ای بودم و کلا پاکشون کن 

حالا میبینی تو یه بار یه چیزی دیدی توجهی هم نکردیا مامانت تا آخر راه میره خودتو و خودشو نابود میکنه مامانا دیوونه میشن این مواقع طفلی الان خودشو داغون میکنه

من یه دختر ۱۶ ماهه دارم تا ۶ ماهگی فقط شیر میخورد بعدش یکی یکی غذاهارو بهش دادم اگه از ۲ماهگی پیتزا میدادم چی میشد؟ کار تو شبیه این میمونه...هر چیزی به سنش

فعلا زیر بار نرو مامانت خیلی گیر نده بهت

[QUOTE=303282656]بگو من نزدم شاید اشتباهی اومدن یه جا رفتم خودش باز کرده دنبال فیلم و سریال کره ای بودم و کلا پاکشون ...[/QUازتون ممنونم...راستش خودش تلگرامو حذف کرد

2810