2777
2789
عنوان

با چشمای خودم دیدم اما باورم نمیشد این ادم میتونه از این کارا بکنه !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 21823 بازدید | 169 پست
اره سارا جون . کاش یکی دیگه هم اینو میدید . اما شانس اورد .

بیشرف میادددد بهم میگه هرچی دیدی ندیدی هااا مامان کوچولو . زنش پس فردا میاد . کاش اصلا منم ندیده بودمشون .

اما نمیتونم زنش رو اگاه کنم . خدا کنه از یه جای دیگه بفهمه . چون زنش به خودش خیلیییییییی مطمئنه و اعتماد به نفسش در حد اتمه . هههه
نازی جون اصلا همیشه خودش سر صحبت رو باز میکنه .

اخه بیچاره خواهر جووون خودش که 2سال بود ازدواج کرده بود خیانت دیده . واسه همین بیشتر موقع ها راجبه اینچیزا خودش حرف میزنه .

خیلی اعتماد به نفسش بالاست و اصلااا نمیشه هیچ جوری حالیش کرد.

و از اون دسته از ادم هایی که منم منمش زیادههههه . کلااااا سخت میشه بهش گفت . من نمیتونمممم اصلااا .

امیدوارم اگه ادامه پیدا کرد خود زنه یه جوری بفهمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتناااااااااااااااااااااااااا جان این طور که شما میگی از شوهرش مطمعنه که بعیده که بخوا د حتی بهش مشکوک بشه فکرنکنم بفهمه

اززززززززززز یه طرفم به شما حق میدم این روزا خوبی نیمده عزیزم

ادم خودش کم درد سر داره که مشکلات دیگرانم سر بارش بشه

ازززززززز طرفیم شوهرش اگه بدونه که شما رفتی به زنش گوش زد کردی مطمعن باش باهات دشمن میشه

بعد شما میگی این دوتا زن وشوهر طوری باهم خوبن که زبان زدن

بنظررررررررررررررر من اصلا فعلا هیچی به کسی نگو چون اگه زنه بفهمه پیش خودش میگه حتما حسودی زندگی منو

میخورن بزار یه چند ماه دیگه که اب ها از اسیا بیوفته یه نفرو که ازششششششششششش مطمعنی رو واسطه کن

فقط به زنه زنگ بزنه که مردم به شما شک نکنه یه اقایی باشه با دیبد یا کارت تلفن

این کارارو انجام بده فقط اول به خاطر خدااااااااااااااا بعد به خاطر دوتا بچش تا بفهمه داره گول میخوره
عشقم پسرم تنها دلیل زنده بودنم زندگیم
به زنه بگه که من یکی از دوستای شوهرتونم خد خودم رو مسعول دونستم به شما خبر بدم تا بفهمین که با چه کسی زندگی میکنید اگرم حرف منو قبول ندارید به شوهرتون فعلا چیزی نگید مرطب چکش کنید یا تعفب جوری که نفهمه بعد بهتون سابت میشه

اتنااااا جان بازم میگم اصلا شما به هیچ کس نگو برات درد سر میشه گلم

بزار یک ماه دیگه که مردم به شما مشکوک نشهههههههههههههه
عشقم پسرم تنها دلیل زنده بودنم زندگیم
اره طناز جون . واقعاااااا . اینقدرررررررر مطمئن هست که 1% شک نداره . هیچوقتم شک نکرده . یعنی اگه بو عطر زنانه بده لباس شوهره میگه نههههههه عشقم پاک ترینه . تا این حده .

واسه همین هم که فکر نکنه حسادته و این چیزا اصلا کاری ندارم. به کسی هم نمیگم . چون خودم هم اگه با چشمام نمیدیدم باور نمیکردم . یعنی واقعاااا همیشه میگفتم که فلانی چقدر مردددددددددد خوبیه .

خیر سرش گند از اب در اومد .

همیشه مرده از زنه سر تر و بالاتره . یه جورایی هم زنه مقصره . بازم قضاوت نمیکنماااااا . اما یا همش خونه مامانش ایناست.

میره 1 هفتههههه پیداش نمیشه . مرده هم میپزه هم میخوره هم میشوره . اینقدرم زن زلیله که نگوووووووو.
نمیدونم والله چی بگم اخه اینجور مردها اینقدر زرنگن که دوست دخترهاشون رو خونه نمیارن تا همسایه ها نبینن و لو نرن یه جایی برای کثافت کاریهاشون دارن این حتما تازه کاره تابلو بازی دراورده
آتنا جون طوری زندگی /رفتار/رفت و آمد و معاشرت کن توی آپارتمان که انگار نه چیزی دید و نه چیزی شنیدی..............

همه جا توی جامعه اینطوری باید بود چون متاسفانه به خاطر قوانین ضعیفمون مردم خودشون تسویه حساب میکنند و هر حرکت ی ممکنه برات دردسر درست کنه.
وظیفه انسانی شما هم اینه که بین زن و شوهر اختلاف نندازی.
گفتن شما فقط باعث دردسر میشه و به هیچ عنوان مسئول زندگی اون خانم یا نجاتش نیستس.
نه تجسس کن و نه دخالت و نه خبر چینی.
وقتی اشتباهی از کسی دیدی باید پنهانش کنی.
اگه اشتباهکرده باشی هر اتفاقی بیفته مسئولش هستی.
یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند
سلام اتنا جان ///
من فکر میکنم اگه یه روزی که مطمئنا همین روزاست و خانومش بفهمه ،همه رو از تو میبینه و برات مشکل ساز میشه
بهتره چیزی رو که دیدی به شوهرت بگی ..حتی حرفی رو که بهت زده در مورد به کسی نگفتن ... از شوهرت قایم نکن ..

ممکنه بخواد خرابت کنه .... اینجور آدما واسه نجات خودشون هرکاری میکنن
مردی که به خودش اجازه داده همچین کاری بکنه

بعدشم با شما اینطوری صحبت کنه مسلما آدم درستی نیست

در درجه اول حتما همه چیز رو با شوهرت در میون بذار

چون هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد

حتی اگه خانومش بفهمه و بفهمه که شما هم میدونستی ولی حتی با همسرت در میون نذاشتی.........

یا حتی این آقا ممکنه هزار تا فکر بکنه

نذار بی تجربگی کار دستت بده خانومی

چه جالب
من 4 ساله توی این آپارتمان زندگی میکنیم
زن همسایمون رو ببینم نمیشناسم چه برسه به اینکه مهمون بیاد خونشون
ولی من اگه جای ما بودم چون موضوع رو فهمیده بودم حتما به زنش می گفتم،حالا اون یارو هر کاری می خواست بکنه
کسی که ذیسکمی کنه و توی سالن که هر لحظه احتمال داره یکی بیاد اون دختره رو توی بغل می گیره یعنی اینکه آب از سرش گذشته
شما هم بهترین کار ممکن همینه.حتما یه جوری به زنش بگید و به نظرم در قبال این کار مسئولید
اگه آپارتمانتون هم دوربین امنیتی داره که دیگه تاریخ رو بهش بدید تمومه
چقدر خوندن این جور چیزا دردناکه
و البته درک این واقعیت سخت که این مسائل داره روز به روز تو جامعمون بیشتر و بیشتر می شه

چقدر خیانت کردن قبح خودشو از دست داده و اینقدر زیاد شده همه دارن نسبت بهش بی تفاوت می شن
منم با نظر اون کسی که گفته بود بذار یه مدت بگذره بعد توسط یه نفر که بگه از دوستای اون مرد هست یه جوری زنش رو ازاین موضوع مطلع کنید موافقم

شاید اگه الان خانمش بفهمه بتونه یه جوری سر عقل بیاردش و زندگیشو حفظ کنه
ولی ممکنه با گذشت زمان اتفاقاتی بیفته که دیگه نشه درستش کرد و اون زن بیچاره خیلی لطمه ببینه

اتنا چقده کوچمولویی بدتر از من :))))) دوسال از من کوچیکتری اونوقت نینیت بیشتر از یه سال از پسر من بزرگتره .......
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
2810