2777
2789
سلام بچه ها .

امروز از بیرون داشتم میومدم جلو ساختمونمون یه دختره واستاده بود داشت با موبایل حرف میزد و دور و برش و نگاه میکرد . شک کردم بهش که چیکار داره اما بیخیال شدم . تا اینکه 30 دقیقه بعدش بچه های ساختمون که تو پارکینگ بودن ادرین گریه میکرد که ببرمش پایین .
دم اسانسور منتظر بودم که صدا شنیدم یکی میگه هییییسسسسس یکی اینجاست .
دیگه نتونستم بیخیال شم و چند پله رفتم بالا . همون دختره و با همسایمون دیدم . دست تو دست همممم . دختره مثل سگ ترسیده بود . مرده هم بغلش کرده بود خیره سرش نترسه .
اصلااااااا باورم نمیشد . ادم خوشتیپ و خوش هیکل و خوشگلیه . زن و 2تا پسر داره .
اما اصلااااا باورم نمیشد میتونه همینچین کاری بکنه . 1 لحظه نیگاش کردم و سریع آدرین و بغل کردم اومدم تو خونه .
اصلااااا تو شوک بودم . آخه اینا که 1بار هم صدا دعواشون نمیاد و همیشه زبون زد ساختمون هستن دیگه چراااااا .
میمیره واسه زنش خیره سرش.هیچ کاری نمیزاره زنه بکنه . همه کار هارو میکنه . با خانومش دوستم . باهم رفت و امد داریم .
خلاصه که بدجور تو شوک موندم از بعد از ظهر تا حالا .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای چی شک ؟خوب تو این زمونه امکان همه چیز هست بعد هم تجربه پیدا کردی که به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد حتی نزدیکترین کس ادم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
2810