2777
2789
عنوان

با وجود نی نی درس هم می خونید؟ آخه چه جوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2222 بازدید | 24 پست
یعنی چی چه ربطی داره تا میبینه کتاب دستمه میگه نی نی بکش بعد میگه مامانش بعد باباش بعد حیوونا و تک تک وسایل خونه تمام کتابام خط خطیه نمیدم دستش ها اما موندم دیگه چکار کنم ؟
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
خب یسنا جان بش بگو چون کتابای مامان خط خطی شدن معلمش بش صفر داده اینو چند بار بهش بگو و حالت گریه بچگونه براش گریه کن......

بعد م ببین بیشترین علاقه مندیش چیه؟؟؟ تی وی؟ نقاشی؟ استفاده از کامپیوتر ؟ خونه سازی؟ بازی با دوستاش؟

همونا رو براش قرار بده بعد بش بگو اگه اجازه بدی مامان درسشو بخونه و تو پسر خوبی / دختر خوبی باشی میبرمت پارک

یه مشکلی هست این که من تو چند تا از دوستام دیدم نمیدونم در مورد شما هم درسته یا نه؟ مثلا مادر داره درس میخونه بچه مشغول کار خودشهه بعد صداش میزنه مثلا! بجه قشنگم چی کار میکنی؟؟؟!!! بچه هه هم میاد آویزون مادرش میشه
..................................

خودتون کاری به بچه هاتون نداشته باشید البته تو محیط امن باشن که خطری تحدیدشوون نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بایه دختر 11ماهه بداخلاق وگریه اووو! ترم آخرم

پدرم دراومده.هفته دیگه آخرین امتحانمه.

میشه به اینجاهم سربزنین و منو هم راهنمایی کنین.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=247674
یه اتاق خواب دوست داشتنی برای کوچولوهای نازhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28378 _______________________________________________________________________________________________ تاپیک وزنگیری نی نی ها... به زودی...
من خودم تا دوس الگی پسرم دست به کتاب نزدم و درسو کنار گذاشتم.از دوسالگی گذاشتمش مهد و پذیرش گرفتم.از دو نیم سالگیش رفتم دانشکاه.از صبح تا ساعت 5 و نیم میگیرنش. از 12 تا 5 هر روز درس میخونم و روزای تعطیل هم با پدرش میفرستمش خونه مادر شوهرم و درس میخونم بخصوص اگه امتحان داشته باشم
عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
دخترم 1 سالشه و من تمام این یکسال رو بدون مرخصی تحصیلی تو غربت بدون هیچ کمکی درس خوندم...وقتی دخترم خواب بود درس می خوندم....کلاس ها رو هم بعضی استادا همکاری کردن اصلا نرفتم بعضی هاشون رو هم د شوهرم مرخصی گرفت نگهش می داشت...
تازه دانشجوی ممتاز هم بودم
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
مرسی بچه ها کاش از برنامه ربزی و مدیریت زمان که انجام میدین بیشتر می گفتین

من به ذهنم رسید از دختر دوست مامانم که 11 سالشه بخوام یه ساعتهایی بیاد با دخترم بازی کنه اینجوری من هم به کارام میرسم
دخترم اجتماعی تر میشه و قطعا بیشتر لذت میبره یه ساعتهایی از روز رو با یه دختر بچه بگذرونه
این هفته به امید خدا شروع می کنم
مامی پسرها کلی خندیدم از دست تو و پسرهای ناقلات