خسته شدم ب خداااا هرکار میکنم شپش ها ازبین میرن تخمای لعنتیشون اصلاااا از پسرم ودونه دونه جدا میکنم کامل ولی سرخودمهیچکس نیست حدا کنه خسته شدم ب قران هرچییی میزنم باز بعد یمدت همون رشکا زیاد میشه وشپشمیشن😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
یه دستگاهی رو دیده بودم تبلیغ میکردن خیلی رضایت هاش بالا بود دستگاه مکنده شپش اسمش بود یه سرچ بکن در موردش
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من درگیرش نشدم ولی واقعا خیلی بهش فکر مردم که این همه علم پیشرفت کرده برای سرطان واکسن دارن میسازن ولی هنوزم نتونستن شپش رو ریشه کن کنن شایدم دلیلش اینه که تا شپش باشه بازار فروش یه سری محصولات درمانی هم داغه چرا باید بازارشونو خراب کنن پزشکی و علم در خدمته تجارته
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اگه میخای ی روزه همشون بمیرن موهاتو دکلره کن تخم های پودر میشن سر پسرتو هم مثل مدل سربازها کچل کن اگه باز دکلره نتونستی برو آرایشگاه خیلی دقیق از ریشه برات اتو مو بکشن همشون نابود میشن این سس مایونز و شامپو و برس همش زمانبر و الکیه فقط حتما رو بالشتی و ملافه و لباس هاتو هم بشور و اتو بکش
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
یه دستگاهی رو دیده بودم تبلیغ میکردن خیلی رضایت هاش بالا بود دستگاه مکنده شپش اسمش بود یه سرچ بکن در ...
فقط براشپش برا رشک نیست من تخماش از بین نمیرن
موهاتو رنگ کن آب اسپند جوشیده شه سرکه اینا رشکو میترکونه
دیروز کلی اب اسپند اسپری کردم امروزم میکنم امیدوارم از بین برن
اگه میخای ی روزه همشون بمیرن موهاتو دکلره کن تخم های پودر میشن سر پسرتو هم مثل مدل سربازها کچل کن اگ ...
هزینه تموم موهامدکلره گفت۴میشه😐😐😐😐😐😐
پسرمتموم شد همه رو بادست جدا کردم
خودممیتونمبشینم اتوبکشمیا نمیشه