2777
2789
عنوان

میتونم ازدودعنبرنسارابرای پسرم استفاده کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 74 پست
فردابذاش دم می ارم حالتیکهفته میدم ،بخداخاستم دوباره بهش اموکسی سیلین بدم دلم نیومد... یک عفونتی داره که خشک نمیشه ماه پیش خونش عفونت داشت وهفته پیش ویروس گرفت
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
دلارام پس مثل منی واای من اگردودندم موقع نزدیکی درددلذم ...بروتست کن جواب مگیری اون.پمادهاروهم بریزدورر من دفعه اول تیکهای بزرگ عفونت روقشنگ دیدم ایییب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه خونریری نداشتم شایدسوخته وزخم شده من یکبارسوختم ویکم خون امدتاخالاهم اینهمه توسایت بودم این یکی نشنیدم من بهمه وهرکس ک دردداره مگم عنبرنسارااول واین پناددکترهاالکیه
حنا از این قدیمیا که مادربزرگا به موهاشون میزدن خیس نخوردشو بخر تو ظرف ی کم بریز دوقاشق بعد اب روش بریز بذار رو شعله کم بذار بپزه به اصطلاح زیرشم کم باشه تند تند هم بزن بعد زیرشو خاموش کن درشو بذار بذار خنک شه بعد برو توحمام بشین مثل حالت دستشویی ایرانی با دستت حنارو بردار ببخشید بکش به ناحیه شرمگاهی کامل مخصوصا روی واژن و رو لبها و بقیه جاها بذار ی ربع بمونه بعد بشور چند بار این کارو تکرار کن تو روز و تو هفته بهت قول میدم روز سوم خوب خوب میشی
الحمدلله رب العالمین ...
چه جالب حتمن تست میکنم والامنم بو عنبرنسارامشکل دارم. چنددقیقه بپزه والامن قارچ شدیدم دارم
زیرشعلرو کم کن ابم داشته باشه نسوزه ته نگیره برای دو قاشق حنا ی لیوان اب بریز بذار بمزه بیست دقیقه تقریبا شل نباشه دونه هاشو کامل هم بزن باز بشه له شه یکدست میشه
الحمدلله رب العالمین ...
زیرشعلرو کم کن ابم داشته باشه نسوزه ته نگیره برای دو قاشق حنا ی لیوان اب بریز بذار بمزه بیست دقیقه تقریبا شل نباشه دونه هاشو کامل هم بزن باز بشه له شه یکدست میشه
الحمدلله رب العالمین ...
2810