2777
2789
وای میگه اه اه گمشو, نمیدونم از کجا یاد گرفته, خودم کارمندم, حالا از کجا یاد گرفته مهم نیست چکار کنم از دهنش بیفته, اخه به هرکسی میرسه میگه, ب مامان و بابام و...
خدایا کمکم کن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا خوب بچه از شکم مادر فحش بلد نیست اینا را از اطرافیانش میشنوه تکرار می کنه
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
ستاره

باز حرفی که بچه تو میزنه قابل تحمله خخخخ

هروقت حرف بد زد
بگو وای دهنت کثیف شد
کسی که حرف بد بزنه را هیچکی دوست نداره
حرف بد بزنی فرشته ها باهات قهر می کنن
یا با یه کلمات خوبی که شبیه اون حرف زشته عوض کن
مثلا میگه گمشو تو هی بگو گل گل
گل گل
هی بگو تا خنده اش بگیره و حرف تو را تکرار کنه
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
سلام.دختر من یک ماه دیگه دو سالش میشه.مدتیه که هر کسی رو می بینه زبون در میاره.ولی من محلش نمی گذارم و یا بهش می گم بوس بفرست. به نظر من حرف زشت یاد گرفتن بچه ها زیاد هم ناراحت کننده نیست.فقط اگر جایی بگن که ما رو خجالت زده کنن، بد میشه! چون در واقع نشونه ی بی ادبی ماست. فقط برای جلب توجه اینکارو می کنن.چون اگر حرف معمولی بزنن، چشم کسی گرد نمیشه! این بچه ها واقعا خیلی تیزن. یک حرف خوب یا معمولی که آهنگش شبیه اون حرف زشت باشه پیدا کن و مدام براش بخون.هر وقت تکرارش کرد، حسابی تشویقش کن. مثلا به به ! گل شد! من کلمه ی احمق رو با احمد! جایگزین کردم.البته کلا حرف بد نمی زنه.فقط زبون در میاره.