2777
2789
عنوان

توروخدا مثل من گول نخورید💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 55 پست

اینو میگم  که بدونی هرکسی لیاقتتو نداره،من10سال یکیو خیلی دوست داشتم وقتی میدیدمش دلم براش ضعف میرفت بالاخره به خودم جرأت دادم و بهش گفتم و اون در کمال ناباوری با ی مشت بهونه ردم کرد خیلی ناراحت شدم نه بخاطر اینه گفت نه بخاطر اینکه بهانه هاش الکی بودن چند وقت بی حوصله بودم و بی انگیزه بعدش برام ی خواستگار اومد که فقط چون خانوادم تاییدش کردن ازدواج کردم حالا باوجود اینکه چندسال از ازدواجم میگذره هرروز بیشتر از روز قبل عاشقشم خدا رو شکر میکنم که اون نشد

عزیزدلم شما ارزشت خیلی بیشترازاین اقاست برای موردای بعدی میگم سرهیچی کوتاه نیا اصلا دلت نسوزه مردم م ...

دقیقا بخدا فک میکنن آدم یچیزی کم داره انقد باهاش بحث کردن چون من خدایی خانواده دارم از شهر دیگه به خانوادشون گقتن چه جای خوبی رفتین خواستگاری ولی طرف سرش گیج رف....

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چرا با حرفاتون میخاین آدمو بدتر کنین یارو وقتی خودش اویزون می‌شده با میل خودش میومده باز دو دل ...

واقعا واسه همچین ادمی ناراحتی؟بروخداتو شکرکن دختر

خدایا دستمو ول نکن 💙
اینو میگم  که بدونی هرکسی لیاقتتو نداره،من10سال یکیو خیلی دوست داشتم وقتی میدیدمش دلم براش ضعف ...

خداروشکر عزیزم میدونم قسمتم جای بهتریه صد در صد 

واقعا واسه همچین ادمی ناراحتی؟بروخداتو شکرکن دختر

اخلاقم اینه امروز خوب گریه میکنم فردا بهش فکرم نمیکنم

دقیقا بخدا فک میکنن آدم یچیزی کم داره انقد باهاش بحث کردن چون من خدایی خانواده دارم از شهر دیگه به خ ...

خداروشکر که جور نشد اخه با مردی که یه بار ازدواج کرده چرا ازدواج کنی؟الان پسرای مجردش که همه چی براشون تازگی داره و تاحالا مزه زن وزندگی نچشیدن اکثرا بعد یمدت جفتک میندازن باز چه برسه مردی که ازدواج کرده معلوم نیست بعد ازدواجش با کیا بوده برو سجده شکر بجا بیار نشده

خداروشکر که جور نشد اخه با مردی که یه بار ازدواج کرده چرا ازدواج کنی؟الان پسرای مجردش که همه چی براش ...

اره من احمق عقلم کم بود واسم تجربه خوبی شد حواسمو جمع کنم کوتاه نیام این آشغالا لیاقت ندارن

اخلاقم اینه امروز خوب گریه میکنم فردا بهش فکرم نمیکنم

حق داری من اعصابم خوردشد تاپیکتو دیدم چون قبلا یکی مثل خواستگار شما اومد خواستگاریم و چندماه درحال اشنایی بودیم اونم یهو زد زیر همه چی الکی و رفت من حتی جلو پدرم یهو زدم زیرگریه خیلی حالم بدشد بابام دلش سوخت واسم اما الان که فکرشو میکنم میگم خداروشکر که ازدواج نکردم باهاش

خدایا دستمو ول نکن 💙
واقعا چرا با حرفاتون میخاین آدمو بدتر کنین یارو وقتی خودش اویزون می‌شده با میل خودش میومده باز دو دل ...

عزیزم منظور دوستمون اینه ک اصلا چرا شما باید همسر دوم همچین آدمی میشدین؟با این اختلاف سنی و رفتار غیر طبیعی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

بر عکس دستش درد نکنه متوجه اشتباهش شد کشید کنار

و گرنه میرفتیم زیر سقف چی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم