2777
2789
عنوان

توروخدا مثل من گول نخورید💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش تو هیچی کوتاه نمی اومدید بیخود اعتماد بنفس قلمبه شده چشم که هرزه خیالاتی شده 

دقیقا من فک کردم لیاقت داره میخواد منو دیدم نه حیونه

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓
۲۱ اون احمق ۳۳

واییی الان از دستت خودمو دار میزنم نکن اینکار رو با خودت دختر باخیال راحت درس بخون بخدا وقت زیاد داری انشالله یه ادم با لیاقت تر و مناسب تر سراراهت بیاد به حق این شب ها

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
هم فاصله سنیتون زیاد بوده هم زن دوم میشدی هم پسره خل وضع بوده بعد الان نشستی غصه هم میخوری ؟خودتم مش ...

واقعا چرا با حرفاتون میخاین آدمو بدتر کنین یارو وقتی خودش اویزون می‌شده با میل خودش میومده باز دو دل می‌شده دست منه ؟؟باید ناراحت باشم با احساسم بازی شد

عزیزم بخدا خودتو بدبخت میکنی یکم سر سنگین باش  چرا باید زن دوم کسی بشی مگه چی کم داری دختر به ا ...

نه دیگه تجربه شد تموم شد خیلی بهم توهین شد 

واییی الان از دستت خودمو دار میزنم نکن اینکار رو با خودت دختر باخیال راحت درس بخون بخدا وقت زیاد دار ...

مرسی عزیزم اره خودم داشتم اشتباه میکردم میدونم