2777
2789
عنوان

توروخدا مثل من گول نخورید💔😔

1338 بازدید | 55 پست

خواستگارم ک فامیلم بود پسره احساس میکردم دو دل بود ولی اومد خواستگاری راجب همه چی بامن حرف می‌زد عروسی اینجوری کنیم عقدو فلان کنیم واست ایفون بخرم و....سرمهریه حتی کوتاه اومدیم دگ جوابمو نداد منم نزدم واسطه بینمون گف مهسا این پسره خودش نمیخواد گفته بگو حلالم کنه... ینی جوری دلم شکست که فقط سپردمش به صاحب این ماه عزیز اخه مگه میشه آدم انقد عوضی باشه الکی قول بده ولی نخواد!!!؟سه بار بامن اومد بیرون چشمش دنبال اینو اون بود وقتی اومد خواستگاری داشت از استرس میمرد میگف کاش قبول کنن خانوادت باز بعدش دو دل میشد روانی..واسطمون گف خانوادش سرتو انقد باهاش بحث کردن گفتن آه دختره میگیرتت خانواده دار بود لیاقت نداشتی گفته است نمیخواستم از اولم...بچها خیلی دلم شکست توروخدا واسم دعا کنید شما مواظب این حرومزاده ها باشید راه ندید بهشون

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

بچها خدا شاهده هیچی کم ندارم تازه من زن دومش میشدم نمیدونم چرا راجب من همچین فکری کرد...میدونم پشیمون میشه ولی برگرده نگاشم نمیکنم

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها خدا شاهده هیچی کم ندارم تازه من زن دومش میشدم نمیدونم چرا راجب من همچین فکری کرد...میدونم پشیمو ...

زن دومش میشدی؟ 

این همه اشک و اه کردی که کاش زن دومش میشدی؟؟؟

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …