2777
2789
به کی توسل بگیرم نمیدونم حکمت خدا چیه  سال ۱۴۰۰ دوقلو طبیعی باردار شدم هفت هفته سقط شدن.اردیب ...

عزیز جان یه امام زاده هست تو مسیر سامرا امام زاده سید محمد میگن دوتاحاجت رو خیلی خاصه میده یکی خونه دار شدن و دیگری بچه.خوده عرب ها خیلی خاصه  در حد حضرت ابوالفضل بهش اعتقاد دارن و گوسفند قربونی می‌کنند. و نذر می‌کنند.امشب ام شب عاشورا ست امام حسین به علی اصغر قسم بده و بچت رو نذر امام زمان کن.چله شهدا رو خودم حاجت گرفتم امیدت بخدا باشه خدا بخواد میشه.منم سیده ام امشب بیادتم حتما دعات میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مهربونم یعنی حاجت میده ...

ببین از الان نگو یعنی میده شما باید امید داشته باشی.مثل اونایی که میرن نماز بارون بخونند و فقط یه بچه با چتر میاد.بقیه اشو بسپر بخدا.خیرو صلاحت باشه میشه

وای من از ۷ ماه ببعد خریدم 

یک ماهه جلو چشممه ، دارم غش میکنم 

جرا از الان؟ 

اگرم میخوای بخری تیکه های بزرگ که افزایش قیمت دارن بخر 

مثل کالسکه و کریر و صندلی ماشین یا تخت و کمدی ک جنسیت نداشته باشه 

چون من تا کمد نداشتم همه وسایلی ک گرفته بودم ولو بودن تو کمد دیواری بی نظمی بود اعصابم خورد میشد 

وای من از ۷ ماه ببعد خریدم  یک ماهه جلو چشممه ، دارم غش میکنم  جرا از الان؟  اگرم ...

من جاشو دارم بزارم جلو چشام نباشه. ما رسم کمد و ویترین نداریم کمد دیواری میزنیم که همیشه بمونه