2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من یک کمد کوچیک که فقط ویترین باشه و دو سه تا کشو، کالسکه بسیار واجب و پتو دگمه دار ،شیشه شیر و پستانک،دو مدل بالشت و تشکچه کوچولو و تشک تعویض ،بقیه هم وقتی باردارشدی و جنسیت معلوم شد ،مثل چند دست لباس و اسباب بازی ،مشروط بر اینکه دیگه چیزی نخری که همش بیهوده و گرون و جا تنگ کن تخت بچه هم طوری بگیر که بتونه تا چند سال استفاده کنه و مجبور نشی عوض کنی 

احخ اون موقع با ویار و اضافه وزن و سوزش معده جطور میرید خرید

اصلا تا باردار بشی دیگه نمیتونی بری خرید 

یعنی بخوای هم نمیبرنت

من هروقت گفتم میخوام‌بیام میگفتن تورو نمیبریم ما میخوایم بریم‌ راه بریم برای تو‌خوب نیست😑

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
خب لباسای نوزاد کثیف نمیشه که ماشین لباسشویی زود خراب میکنه لباسارو  کهنه شور خصوصااا دوقلو خی ...

با مینی واش فرق داره یا همونه؟

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

الان هیچی .‌‌‌‌‌‌‌بدتر میشه سوهان روحت. شش ماهه که باردار بودی برو بخر

اخه دختر خاله ام شش ماه بود سرکلاج اگه اشتباه نگم کرد بعدم زایمان زودرس اصلا یه چیزی میگم شد من میخوام زودتر بخرم با ارامش🙂

اخه دختر خاله ام شش ماه بود سرکلاج اگه اشتباه نگم کرد بعدم زایمان زودرس اصلا یه چیزی میگم شد من میخو ...

بخر عزیزم . من یه سقط داشتم متنفر بودم از خرید زود رس ‌‌‌‌. انشالله تو بسلامتی باردار باشی و بسلامتی بچه ت به دنیا بیاد.  

من دارم تاپیک لیست خرید سیسمونی  بعد منم فکر میکردم باردارشم میخرم  که استراحتی شدم ک ...

واییییی بگردم عزیز😅انشالله تنش سالم باسه سایه پدر و مادر بالای سرش دومی رو خودت میری بخری

مثلاً شیر جوش ،ظرف غذا،فلاسک ،فین گیر ،و....... اصلا عمری به کارت نیاد،فقط بیشتر گیج میشی خصوصا روزای اول ،خوب معلومه باید با پودر صابون لباسش و بشوری یا ناخنگیر کوچیک داشته باشه و یا شامپو بچه،خیلی چرا جنگولک بازیه

عکس بده

عزیزم من چون دارم جهیزیه میگیرم 

رفته بودیم واسه خرید لوازم خانگی 

اونو توی مغازه دیدم عکس نگرفتم ازش 

اینم بگم من خریدام از ده شیخ و نخل تقی هست 

حتما باز میرم اونجا برات کلی عکس از کهنه شور میفرستم با قیمت 

این هم یک لیست از وسایل که من نوشتم و طبق اون خرید کردم سرویس تخت: سرویس چوب(تخت،ویترین،کمد،‌درا ...

برای نوزاد اتو مو و سشوار مسافرتی کرفتی ؟ 

پارک چیه؟

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱