2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599132 بازدید | 5792 پست
عزیزم درخواست دوستی قبول کن. تا شمارمو واست بفرستم.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
بفرمایید شله زرد: آپلود عکس

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوفته تبریزی: آپلود عکس

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

سلام دوستان من آلبالو گرفتم میخوام ترشی و لواشک و مربا و شربت درست کنم چجوری درست کنم؟
خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
عههه! چرا بعضی از عکسهام دیده نمیشن. مثلا عکس قطابم و خوراک تن ماهی. شماها می بینید؟

چون تو سایتی که عکست رو اپلود کردی عضو نشدی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ساینا جون برای ترشی من میریزم تو شیشه و روش مخلوطی از اب نمک و سرکه میریزم برای شربت هم دانه میکنم و شکر میریزم یک روز تو یخچال بمونه بعد میزارم بجوشه ترجیحا در ظرف استیل یا پیرکس تا رنگ خوبی داشته باشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
زنبوری پس چرا بقیه عکسام دیده میشن!؟

با اجازه صاحب تاپیک

سلام دوستان

من کار گیفت انجام میدم برای انواع مناسبت ها (بله برون ،عقد ،حنابندان و عروسی)و جشن ها(تولد ،سیسمونی و دندانی) خوشحال میشم از کارهام دیدن کنید
گالرى گیفت شاخه نبات:
https://www.instagram.com/gallery_shakhenabat/

پیج ما در اینستاگرام
که مى تونید همه کارها رو یکجا مشاهده بفرمایید
لینک کانالمم همون جا تو پیج گذاشتم🌹

آپلود عکس
سلام خانوما یه راهنمایی در مورد پودر ژلاتین میخوام پاناکوتا درست کنم اول اینکه برای سه قاشق پودر ژلاتین چه قدر اب بریزم؟ بعد برای بن ماری کردن اب بریزم رو پودر ژلاتین یا پودر ژلاتین رو بریزم توی اب؟ وقتی ژلاتین حل شد و خواستم بریزم تو مایع پاناکوتا باید بزارم خنک بشه یا نه هم دمای مواد پاناکوتا باشه کافیه؟ خواهش میکنم جوابم رو بدین من هر دفعه برای درست کردن پاناکوتا به مشکل برمیخورم و پودر ژلاتین کاملا حل نمیشه و تیکه تیکه میمونه
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
با ۱۲ ماده غذایی ضدپیری آشنا شوید 🔹لپه 🔹گردو 🔹پروتئین‌های گیاهی 🔹هویج 🔹ساردین 🔹حلزون 🔹نارگیل 🔹کلم ترش 🔹شکلات 🔹سیب‌زمینی شیرین 🔹انار 🔹محدودیت کالری دریافتی
🌹🌹⚘⚘
دستور و عکس دستپخت های خوشمزتون رو برامون بزارین
"تخم مرغ اسکاتلندی" مواد لازم: گوشت چرخ کرده ٢٥٠ گرم پیاز رنده شده ا عدد پودر سوخاری ١ پیمانه تخم مرغ ٥-٦ عدد ( ٤ عدد آبپز شده و ٢ عدد برای رویه) جعفری به دلخواه نمک، فلفل، آویشن طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه ها و کمی از آرد سوخاری و بصورت دلخواه جعفری خوب ورز داده و بعد به ٤ قسمت مساوی تقسیم میکنیم. روی هر تخم مرغ آب پز شده را با مواد گوشتی می پوشانیم طوریکه تمام تخم مرغ را گوشت بپوشاند. بعد آنرا در تخم مرغ زده شده غلتانده و بعد در مابقیه پودر سوخاری میغلتانیم. ( این کار را دو بار انجام میدهیم) در آخر آن را در روغن سرخ میکنیم. نوش جان🌹 ❄️☃️❄️☃️❄️☃️❄️
2810