2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599141 بازدید | 5792 پست
به به خوشبحالت -نوش جونتون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شام دیشب ما، چکدرمه: آپلود عکس

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

آپلود عکس

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

???چکدرمه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
زنبوری چکدرمه قضای سنتی ترکمن هاست. خیلی هم خوشمزه هست. دستورشو برات میذارم عزیزم اگه دوست داشتی درست کن: اول گوشت رو خرد کن و با پیاز که کمی طلائی شده خوب تفت بده.(یه کوچولو سرخش کن). بهش ادویه، نمک، فلفل و رب بزن و بازم تفت بده. اگر گوشت رو همراه با رب خوب تفت بدی هم بوی خاصش گرفته میشه و هم خوش رنگ میشه. بعد حدود 4 لیوان آب بهش اضافه کن و بذار گوشت خوب بپزه. بعد از اینکه گوشتت خوب پخت ، برنج شسته شده خیس خورده رو به گوشت اضافه کن و آب برنج رو اندازه کن.نباید مقدار آب گوشت زیاد باشه چون برنج شل میشه.(قلقش اینه که هر چی آب گوشت بیشتر بجوشه، به رنگ مورد نظر این غذا نزدیکتر میشه). بعد از پختن برنج، بذار دم بکشه. موقع دم کردن اول شعله رو یه کمی زیاد کن تا بخار کنه، بعد حرارت رو کم کن و دم کنی بذار. فقط نکته ای که هست این غذا تو قابلمه ی مخصوص به اسم قازان طبخ میشه.من خودم چند بار تو قابلمه های معمولی درست کردم خوب نشد.

حلما جونم بابت دستور ممنون قازان همون قابلمه هایه که سرش شبیه پایینشه سرش شبیه یک نیم کره است؟! و شمالی ها هم برای درست کردن کته ازش استفاده میکنن؟
یه قابلمه چدنیه که نیم دایره هست. واسه من سرش مثل قابلمه های معمولیه.

چه ادویه ای برای چه غذایی اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید. ادویه ها: ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید) ادویه ابگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه. ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره سبز،پودر گل محمدی
پاناکوتای شکلاتی آپلود عکس

بورک گوشت http://uupload.ir/files/lj6d_dsc_0189.jpg

دم کشیدن فوری برنج تا بحال پیش آمده که نزدیک صرف شام مهمان براتون بیاد یا به هر علتی تعداد مهمانها اضافه بشه؟ آیا شده که فرصت بسیار کمی برای پخت غذا داشته باشید و حتما هم باید پلو بپزید؟ این راهکار را به خاطر بسپارید تا در موقعیت نگران کننده مانند یک سرآشپز ماهر بدرخشید! دو قابلمه را آب کنید و بگذارید جوش بیاید. در یکی برنج ها را بحوشانید و آبکش کنید. نمک آنرا اندازه کنید (اگر شور است آب سرد بریزید تا شوری را ببرد) آبکش را روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد می کند... اینطوری در کمتر از پنج دقیقه برنج دم کشیده و آماده است در رستورانها که تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل می کنند. یعنی تعداد تقریبی برنج آبکش می کنند و برای هر سفارش یک آبکش روی بخار می گذارند . .. اگر دقت کرده باشید غذای رستوران با کره سرو میشه چون تو این روش نمیشه روغن زد و همینطور ته دیگی هم وجود نداره... پس اگه زمانی مهمان ناخوانده براتون اومد هول نشید سریع به این روش یه پلو خوشمزه اماده کنید
عااالی

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

2810