2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599171 بازدید | 5792 پست
حلما حجم عکسا رو کمتر کن، زیادن دیر میاد..! بابا شوخی نکن مگه میشه من درآوردی؟؟؟ اینا رو تو کلاسای سفره آرایی با کلی آموزش توضیح میدن، سالادات که شکل قلبه و اینا دارن که با وسایل ان دیگه مگه نه؟؟ ینی اینارم من درآوردی از غریزه ت درمیاری؟؟؟!! ژله هات!!! منم قبل ازدواج آشپزی بلد نبودم اما الآن دیگه مث تو نیستم یه چیزایی یاد گرفتم فقط!!! خواهرتم که استاده!!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
زنبوری نوک انگری بردزم رو با ژله بستنی درست کردم. ژله موز. با طلق قیف درست کردم و ژله رو بعد از آب کردن ریختم توش.گذاشتم یخچال تا ببنده.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محدثه حجم عکس ها رو تا جایی که تونستم کم کردم.
دو تا سالادی که شکل قلبه، شکل هویج اینا رو هم قالب داره و با اون درآوردم.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

آها که اینطور! ولی درهرصورت حتما تو خونه یا اطرافت اینچیزا بوده که به ذهنت میاد..! من که اصلا بلد نیستم تازه اگه بخوامم فک کنم باید 1روز وقت بذارم خیلی طول میکشه برام!! ان شاءالله همیشه موفق باشی و خوردنی های خوشگل درست کنی! چندساله ازدواج کردی؟!!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
خانومی من حجم عکسا رو تغییر ندادم.احتمالا دیروز سرعت نتت پایین بود.

هر چیزی رو که میخوام درست کنم قبلش تو ذهنم طراحیش میکنم.بعد رو غذاهام پیاده میکنم.

چه جالب منم 1سال و 2ماهه عروسی کردم! اما تو کجا.. من کجا...!!!! نی نی نمیاری؟! خونه داریت که بیسته بنظرم، شوهر داریت هم!
شما هم استادی خانم. من فعلا درس میخونم.دانشجوی ترم یک ارشدم.نه خونواده خودم کنارم هستن نه خونواده شوهرم. سخته بخوام هم درس بخونم هم بچه داری کنم.

عزیزم درس چیه وقتی آقا 4ساله گفته افزایش جمعیت من که فعلا مرخصی ام بعدشم غیرحضوری میکنم ان شاءالله!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
محدثه جون برای اشپزی و تزئین سایت مامی سایت خیلی عالیه . من مجرد بودم فقط نیمرو بلد بودم و تخم مرغ آب پر ! اما بعدا سایت های اشپزی سر میزدم و کلی تزئین و چیزهای خوشگل و خوشمزه یاد گرفتم توی این تاپیک هم که کلی عکس خوشمزه و اموزنده هست
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
سلام هفته دیگه مهمونای ویژه دارم چندتا ژل خوشگل بهم بگین خیلی دوسدارم ژلای تزریقیو یاد بگیرم اول بگید ژل الورا را باید چندتا بسته بخرم گه خوب در بیاد فقز یه قالب دارم اونم قالب افتابگردون هستش
خانوما این دستور درست کردن سس مایونز به دستور طب سنتی و گیاهی سس مایونز سنتی مزاج معتدل مفید برای این سس لاغر کننده است مواد لازم ارده : یک قاشق غذاخوری سیر : یک حبه نخود پخته : شش قاشق غذاخوری روغن زیتون : یک لیوان نمک : یک قاشق چای خوری فلفل قرمز : یک دوم قاشق چای خوری آب لیموترش تازه : یک دوم لیوان روش تهیه تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد. منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ممنون عزیزم اسمت چیه زنبوری همش می گیم زنبوری

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

2810