2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599208 بازدید | 5792 پست
کشک بادمجان

دستور کشک بادمجون: بادمجان:1 کیلو سیر سرخ شده: 1ق غ پیاز سرخ شده: 10 ق غ کشک کوچک : 1 عدد پیاز سر شده و گردوی رنده شده به میزان لازو برای تزیین ابتدا بادمجون رو پوست میگیریم و اگر خیلی بزرگ بود نصفش می کنیم سپس در روغن سرخ میکنیم (یادمون باشه طرف اول بادمجون که داره سرخ میشه در ظرف رو بذاریم تا هم سرخ بشه و هم بپزه) بعد از اینکه همه سرخ شد با گوشت کوب له میکنیمو میذاریم روی گاز سیر+ پیاز رو اضافه می کنیم و با مقدار کمی روغن (چون بادمجون روغن داره) کاملا سرخ میکنیم در انتها کشک را اضافه کرده خوب هم میزنیم بعد زیر قابلمه شعله پخش میذاریم و به مدت نیم ساعت با در بسته می مونه تا دم بکشه. بعد روش رو با پیاز و گردو تزیین میکنیم. نوش جونتون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برای کشک و بادمجان، بادمجان رو سرخ کن، البته مراقب باش که پوستش سیاه نشه. بعد با پیاز داغ بسیار زیاد (در حد مرگ!) و یه کم آب و نمک و فلفل بذار بپزه.
بعد از اواسط پختش 3-2 قاشق کشک بهش اضافه کن تا با اون بپزه. وقتی پخت، خوب با کوشت کوب بکوبش و بقیه کشک رو تا حدی که ذائقه ت می پسنده بریز توش.
تو این مرحله اگه دوست داری می تونی گردو توش ریز ریز کنی. آخرش هم که باید نعناع داغ بدی روش و تزیینش کنی.

نکته1: نعنا رو تو روغن داغ شده بریز تا زودتر رنگش عوض شه اما طعمش تلخ نشه. به محض این که نعنا رو ریختی تو روغن، یه هم کوچولو بزن و زیرش رو خاموش کن تا خشک و تلخ نشه و سبز خوشرنگ بمونه.

نکته2: من اصولا از آب مرغ تو هر غذایی استفاده می کنم. یکی دو بار که آب مرغ تو یخچال داشتم، به جای آب برای پخت بادمجان ها، آب مرغ ریختم که طعمش بی نظیر شد! فوق العاده خوشمزه ش می کنه. می تونی امتحان کنی.

نکته 3: برای رژیمی تر شدنش و کم روغن تر بودن، علاوه بر نمک زدن به بادمجان چند ساعت قبل از سرخ کردن دو کار می تونی بکنی:
1) قبلا از سرخ کردن بادمجان رو تو ماکروفر نیم پز کنی.
2) بادمجان ها رو تو ماهیتابه هپی کال سرخ کن. با شعله بسیار کم و 3-2 قاشق روغن. اینجوری بادمجون اول تو بخار خودش کاملا پخته می شه و بعد تو روغن سرخ می شه. اتفاقا مدت طبخش هم کمتر می شه.

نوش جونتون. :)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوراک بادمجون:
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
بادمجان با پوست 500 گرم
روغن مایع به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 ق
گوجه فرنگی 200 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
خلال دندون به تعداد لازم

بادمجونا رو باریک برش میدیم و توی روغن سرخ میکنیم:
پیاز+گوشت+نمک و فلفل و زردچوبه+رب رو مثل سس ماکارونی درست میکنیم:
بعد بادمجونا رو بصورت+میچینیم و از مواد گوشتی وسط بادمجون میذاریم و روش رو پنیر پیتزا میریزیم:
با خلال دندون فیکسش میکنیم و روش یه برش گوجه میذاریم:
توی ظرف میچینیم و یه قاشق رب سرخ شده رو توی یک کم اب حل میکنیم و میدیم روی بادمجونا:
در ظرف رو میذاریم و به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه توی فر میپزونیمش.

میتونین به مواد گوشتی تون جعفری هم بزنین.........هر جای بقجه هاتون که باز موند با خلال دندون ببندینش بعد از پخت کامل خودشو میگیره و میتونین خلال های اضافه رو از توش در بیارین و سرو کنین.
gif animation creator
Gif animation creator
بقچه بادنجان

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
بادمجان 10 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را بدون اینکه پوست بگیرید ، به صورت ورقه های نازک برش دهید ( هر بادمجان را از قطر تقسیم به 4 قسمت کنید )
بادمجانها کمی سرخ کنید.
در حالی که بادمجانها سرخ میشود، شما مواد داخلی بقچه ها را تهیه کنید :
پیاز و سیر را رنده کنید و با یک قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید. گوشت را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید، در آخرین مرحله نمک ، فلفل ویک قاشق غذاخوری رب اضافه کنید ، بعد از اینکه رب نیز همراه گوشت کمی تفت خورد ، از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده را داخل مخلوط گوشت بریزید.

بادمجانها را به شکل + روی یکدیگر قرار دهید .
از مواد گوشتی وسط بقچه ها بگذارید. سپس چهار طرف را به ترتیب روی یکدیگر بیاورید و با خلال دندان فیکس کنید. ( من یک تکه گوجه فرنگی هم به انتهای خلال دندون زدم )

بقچه ها را داخل ظرف بچینید.
یک قاشق رب را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی بقچه ها بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی جا بیفتد و بپزد .
نکات :
ابتدا ورقه زیری را تا کنید و بهتر است قسمت ته بادنجان ( جای تخم بادنجانها ) در زیر قرار گیرد و سر بادمجان در لایه های آخر که شکل مرتب و زیباتری داشته باشد. به این ترتیب : راست - چپ - بالا - پایین
برای داخل این بقچه میتوان از کوفته قلقلی های گوشتی هم استفاده کرد
اینم کشک بادمجان ِ عزیزتر از جان.
طرز تهیه:
پیاز زیاد با سیر فراوان رو تفت دادم. سپس بادمجان های سرخ شده و له شده رو داخلش ریختم. سپس به مقدار فراوان نعنا خشک زدم. کلی کشک رو درون آب حل کرده و به مواد اضافه کردم. در اخر هم بهش فلفل قرمز اضافه کردم . اینقدر رو شعله بود تا حسابی جا افتاد.

من خودم عاشق بادمجونم اما همسرم از بادمجون متنفرههههههههههههههه برای همین از موقع ازدواجم خیلی کم بادمجون میپزم
ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم :
بادمجان قلمی متوسط ------------------------------ 15 عدد
فلفل سبز قلمی ------------------------------------- به تعداد بادمجانها
سیر رنده شده --------------------------------------- 200 گرم
نعناع خشک ------------------------------------------- 100 گرم
هویچ نگینی ریز خرد شده*--------------------------- 100 گرم
سرکه قرمز -------------------------------------------- یک و نیم لیتر

طرز تهیه :
پوست اضافه سربادمجانها را به آرامی ببرید . بادمجانها را شسته و خشک کنید و در مقداری آب و نمک به مدت 15 دقیقه کاملا بپزید (روی حرارت متوسط )
طوری که بادمجانها نرم شوند .
بعد بگذارید تا آب آنها کاملا برود .
سیر رنده شده و نعناع خشک را با هم مخلوط کنید .
بعد از اینکه بادمجانها کاملا خشک شدند ، با یک چاقوی تیز روی آنها یک شکاف سرتاسری ایجاد کنید نه آنقدر عمیق که پوست بادمجان از پشت خراشیده شود . ( مثل وقتی که شکم پاره بادمجان درست میکنید )
نیازی به خالی کردن داخل بادمجان نیست .
داخل هر بادمجان را یک عدد فلفل قلمی بگذارید و با قاشق چایخوری از مخلوط نعناع خشک و سیر رنده شده ، داخل بادمجان را به قدری پر کنید که بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بیرون نزند .
بعد از اینکه بادمجانها آماده شدند ،‌آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه قرمز پوشش دهید .

به ازای هر یک لیتر سرکه 4 قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق نعناع خشک داخل سرکه بریزید و درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید .
بعد از یک هفته ترشی بادمجان آماده مصرف است .
* بعضی ها بادمجانها را به جای آب و نمک در سرکه میپزند . این کار باعث میشود ترشی بیش از حد معمول تند و تیز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .
استفاده از هویچ در این ترشی اختیاری است . اگر از هویچ استفاده کردید موقع پر کردن بادمجان همراه سیر و نعناع خشک هویچ هم اضافه کنید . این ترشی بدون هویچ هم مزه بسیار خوبی دارد . توجه داشته باشید در صورت استفاده از هویچ ، مدت آماده شدن ترشی کمی بیش از یک هفته خواهد بود .
مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال است اگر در یخچال و یا جای خیلی خنک باشد .
سعی کنید از سرکه ای استفاده کنید که زیاد هم طعم ترشی را تیز نکند .
در مورد تمام ترشی ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشی را باز نکنید .
تهیه این ترشی مربوط به فصل خاصی از سال نیست . در نتیجه میتوانید در هر زمانی این ترشی را تهیه کنید . پس بهتر است هر بار به مقداری درست کنید که ترشی زیاد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد.
من خودم درست کردم و عالی شد برای همه اقوام هم فرستادم

بعدا عکس ترشی بادمجون را براتون میزارم
کاسترول بادمجون
شیر یا اب 1 پیمانه.شکر 1 قاشق سوپخوری.نمک کمی.ارد حدود 4 پیمانه.روغن یا کره نصف پیمانه.بیکینگ پودر 2 ق چایخوری

مواد داخل خمیر
بادمجان 1.5 عدد.پیاز 2 عدد.گوشت چرخ کرده 500گرم.رب 3تا4 قاشق.فلفل دلمه یی 2 عدد.پنیر پیتزا 300 گرم

زرده تخم مرغ برای روی نان

تهیه خمیر
اب یا شیر نمک شکر و روغن اب شده را مخلوط کرده آرد و بکینگ پودر را کم کم بریزیدتا جایی که به دست نچسبد بعد روشو بپوشونید تا خمیر دو برابر بشه ، بادمجانهارا حلقه حلقه کرده و سرخ کنید پیاز داغ و گوشت را تفت بدید ادویه مورد نظر و رب زده از حرارت بردارید فلفلها را نگینی خرد کرده به مواد اضافه کنیدحالا خمیرو 2 قسمت کنید یک قسمت رو رو سطح ارد پاشی شده باز کرده به صورت بیضی (یا هر شکلی دوست دارید) بعد به سینی فر انتقال دهید اول روش یه کم پنیر بریزید بعد بادمجونها رو روش بچینیددوباره کمی پنیر بعد مواد گوشتی کمی پنیز و در اخر فلفلهای دلمه ایی را و دوباره کمی پنیر ،تکه دیگر خمیر را نیز باز کرده و روی مواد بیندازید لبه هایش را با هم بچسبانید روش زرده و زعفران زده به مدت 45 تا 50 دقیقه با حرارت 180 رجه بپزید

نکته: من به اندازه سطح خمیر بادمجون سرخ کردم این مقدار خیلی زیاده مثل اینکه بخوای بادمجون بخوری وای!!! من برای روناک مرغ درست کرده بودم باقیموندشو هم ریختم روی مواد و دیگه اینکه من تا حالا خیلی این دستور رو درست کردم و به جای بیکینگ پودر مایه خمیر میریزم و خیلی خوشمزه است و کارهای خیلی متنوعی میشه باهاش کرد.gif animation creator
Gif animation creator
ترشی بادمجان با آبغوره

مواد لازم

بادمجان : دو کیلو ( نه زیاد بزرگ باشه نه زیاد کوچیک )
آبغوره : تقریبا " دو لیتر
آب و نمک : به میزان لازم
خیار : نیم کیلو
هویچ : نیم کیلو
گشنیز: 250 گرم
نعناع : 250 گرم
سیر: 750 گرم
سیب : نیم کیلو

طرز تهیه

سر بادمجانها رو بگیرید و یه شکاف مثل شکاف نون ساندویج تو شکم باد مجونها بدید ، بادمجونها رو بریزید تو قابلمه و به میزان مساوی آب غوره و آب رو با تقریبا 2 قاشق غذا خوری نمک قاطی کنید و بریزید رو بادمجونها تا جائی که روی بادمجونها رو مایع بپوشونه ، بعد درظرف رو بزارید و رو حرات ملائم بزارید تا بادمجونها چخته بشه ، با چنکال میزان پخت بادمجونها رو تست کنید ، مواظب باشید که زیاد نپزه چون وا میره! بعد با دمجونها رو بریزید تو صافی تا خنک بشه ، مایع تو قابلمه رو هم بریزید دور .
خیار ، هویچ ، سیب و سیر رو رنده کنید با گشنیز و نعناع خرد شده مخلوط کنید ( میتونید همه این مواد رو چرخ هم بکنید یا اینکه ریز خرد کنید ولی رنده کردن از همه بهتره ) حدود یک قاشق غذا خوری نمک به اون اضافه کرده و خوب مخلوط کنید بعد یه فنجان آبغوره بهش مخلوط کنید تا این مواد با آب غوره خیس بخورن ، مزه ش رو تست کنید تا زیاد شور یا کم نمک نشه ، مواد آماده رو مثل ساندویج توی بادمجونها پرکنید و اونها رو منظم توی شیشه بچینید درآخر از کناره شیشه با ملایمت آبغوره رو روی بادمجونها بریزید تا جائی که تمام فضای داخل ظرف پر بشه ، بعدش در ظرف رو محکم ببندید و بزارید تو یخچال بعد از 4 روز آماده ست.
میتونید درمرحله آخر که روی بادمجونها ی پر شده رو آبغوره می ریزید به جای آبغوره آب گوجه فرنگی بریزید ، در هردوحال من تضمین نمیکنم که انگشتاتون سالم بمونن
خورش کدو بادمجان

بادمجان ...................................................3 عدد
کدو خورشتی...........................................2 عدد
پیاز متوسط...............................................1 عدد
گوجه فرنگی رسیده..................................3 عدد
سیب زمینی متوسط.................................1 عدد
قارچ......................................................250 گرم
روغن زیتون........................................5 تا 6 ق س
نمک و فلفل.......................................به مقدار نیاز
دارچین هل و زعفران و زرد چوبه..............نصف ق چ
آب غوره............................................به میزان نیاز
پونه کوهی یا نعناع خشک.........1 قاشق غذا خوری

بادمجانها را حلقه ایی خرد کرده و 20 دقیقه در آب نمک گذاشته و سپس خوب میشوییمو به همراه کدو های حلقه ایی و سیب زمینی نگینی و قارچ و پیاز و سیر را در ظرف مناسب ریخته و پوست گوجه فرنگی ها را کنده و آن را به صورت حلقه ای خرد کرده و روی مواد میچینیم و پونه و نعناع را افزوده و نمک و ادویه جات را با آب نیز اضافه میکنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم بپزد. آب غوره را نیز اضافه اضافه میکنیم تا غذا جا بیفتد. در آخر روغن زیتون را به خورش افزوده و از روی حرارت بر میداریم. زمان پخت 45 دقه است.
gif animation creator
Gif animation creator
رول بادمجان و پنیر

این اردور یا پیش غذا، یک غذای مجلسی و رژیمی محسوب میشود که تهیه آن در عین سادگی کمی هم به حوصله و سلیقه نیاز دارد. در صورت تمایل رول بادمجان و پنیر را میتوان با گوشت غنی تر کرد تا یک غذای کامل محسوب شود. از لحاظ ظاهری نیز جلوه خوبی به سفره افطار شما خواهد داد.

مواد لازم:
بادمجان بزرگ 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیازچه 3 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
پنیر ورقه ای تست 4 عدد
رب 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

بادمجانها را شسته و خشک کنید، سپس به شکل ورقه های نازک اسلایس کرده و داخل آب و نمک بخوابانید تا هم تلخی احتمالی بادمجان گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود جذب کند.

از داخل آب نمک بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا آب اضافی بادمجان گرفته شود و سپس با حرارت ملایم سرخ کنید.

گوجه فرنگی را به شکل لایه های نازک خرد کرده و کنار بگذارید، فلفل دلمه ای را نیز به شکل ورقه ای خرد کنید و تفت دهید.
پس از اینکه بادمجانها سرخ شد، یک برش از بادمجان را برداشته و یک برش نازک گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سپس برش نواری پنیر تست روی آن قرار دهید

و به آرامی بادمجان را رول کنید، بعد با ساقه پیازچه خام بادمجان را فیکس کرده و ساقه پیازچه را دور بادمجان گره بزنید و در ماهی تابه بچینید، همه بادمجانها را به این روش شکل رول کنید و داخل ماهی تابه بچینید.

سپس دو قاشق رب را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و روی رولها بریزید، ماهی تابه را به مدت 10 دقیقه روی شعله مستقیم و ملایم اجاق قرار دهید تا پنیرها آب شده و گوجه فرنگی کمی پخته شود.

از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو بچینید و میل نمایید.
رول بادمجان و پنیر

gif animation creator
Gif animation creator