2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599207 بازدید | 5792 پست
مرصع پلو

مواد لازم
6 پیمانه
برنج

1 عدد
مرغ پاک کرده

1 پیمانه
خلال هویج

100 گرم
خلال بادام

100 گرم
خلال پسته

1 پیمانه
کشمش

1 پیمانه
زرشک

به میزان لازم
زعفران

منظور از پیمانه، 1 عدد پیمانه پلوپز می باشد

طرز تهیه:
برنج را قبلاً خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز می پزیم. گوشت مرغ را بعد از پختن تکه تکه می کنیم. برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و یک قاشق روغن در آن می ریزیم. بعد از به جوش آمدن آب، برنج را در آن ریخته و به موقع آن را آبکش می کنیم. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران، مقداری تفت می دهیم. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت می دهیم. خلال هویج را بعد از تفت، با شکر وآب لیمو می پزیم. بعد از پخت برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده ایم را روی آن می ریزیم و به همین صورت، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده می ریزیم. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن، ندارد.
نکات تغذیه ای:
این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند که برای تقویت استخوانها مفید می باشند. همچنین بادام و پسته سرشاراز منیزیم بوده که باعث پیشگیری از بیمارهای قلبی – عروقی می شوند. هویج پخته شده هم( همانطور که در قسمت دانستی های تغذیه سایت تبیان آمده است) حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است که می تواند از وقوع سرطان ها و بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری کند.
این غذا در کل حاوی 4413 کالری انرژی است.اگر این مقدار غذا توسط 15 نفر خورده شود سهم هر فرد از انرژی به طور متوسط 295 کالری خواهد بود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آلبالو پلو :

آلبالوهسته گرفته نفری 100 الی 150 گرم ( سلیقه ایست ...یا بیشتر.. شاید هم کمتر ؟! یا شاید هم به میزان لازم !!! )
شکر ( سلیقه ایست .... بنا به ذایقه خانواده ... کم شیرین و یا خیلی شیرین )
برنج هر نفر یک پیمانه
مرغ به دلخواه ران یا فیله یا سینه مرغ
روغن مایع و کره
خلال پسته و بادام
زعفران دم کرده

طرز تهیه :

برنج رو مطابق معمول آبکش کرده و دم کنین .

آلبالوی فریز شده رو بدون آب ( همراه با همون شکری که لابلاش بوده و یا اگه آلبالوها تون تازه است - چند ساعت قبل یا شب قبل شکر بپاشین تا خودش آب بندازه ) داخل قابلمه بریزین و خیلی کوتاه با شعله زیاد بحوشونین تا به شیره بیافته .

نکته :
آلبالو هسته گرفته رو میتونین به ازای هر کیلو - یک پیمانه لابلا شکر بپاشین و توی فریزر نگهداری کنین . اینطوری من دیگه شکر اضافی داخلش نمیریزم و در واقع شیرین تر نمیکنم . وقتی یخ اش باز بشه خودش آب میندازه . و همون آب برای جوشاندن کافیه .

نکته :
رنگ آلبالو نباید تغییر کنه . یعنی نباید خیلی بجوشه . اگه ابش زیاد باشه مجبور میشین زیادتر بجوشانین و اونوقت رنگش تیره میشه .تمام حسن آلبالو پلو به رنگشه !

خلال ها رو از قبل توی کمی آب خیس کنین تا نرم بشن . بعد آبش رو خالی کنین و خیلی کوتاه توی کمی روغن تفت بدین که براق بشن .

نکته :
خلال پسته نباید رنگش تغییر کنه . اگه زیاد روی شعله بمونه رنگشون برمیگرده .

پس از دم کشدین برنج – پلو رو همراه با آلبالو و خلال پسته لابلا توی دیس میکشین و بعد با کمی برنج و زعفرون دم کرده پلوی زعفرونی درست میکنین و روغن روش میدین و بعد روی دیس روی آلبالو ها و برنج و خلال ها کمی برنج زعفرونی میدین . از شیره آلبالو هم میشه برای مخلوط کردن برنج و تزیین روی پلو استفاده کرد .

آلبالو پلو رو معمولا جداگانه تهیه میکنن و بعد توی دیس یا ظرف لابلا میکشن و برای اینکه خوشرنگ تر بشه باهم دم نمی کنن .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوید پلو :
برنج ---- سیب زمینی نگینی خورد شده ---- گوشت چرخ کرده ---- پیاز داغ ---- شوید ---- زعفران ---- روغن ---- زردچوبه ---- نمک و فلفل

طرز تهیه :

گوشت را با پیاز داغ و زرد چوبه سرخ می کنیم و کمی آب جوش روی آن ریخته و می گذاریم تا بپزد . برنج را که قبلا خیس کرده ایم به صورت دمپختک می پزیم و وقتی که به قل قل افتاد ، شوید و گوشت را اضافه می کنیم .
وقتی آبش تمام شد دمکنی می گذاریم و صبر می کنیم تا دم بکشد .
سیب زمینی را سرخ کرده و نمک می زنیم و موقع کشیدن لابه لای برنج می دهیم .

* این پلو دمپختکش خوشمزه تر میشه ، اما اگر به دلایلی آبکش کردش رو بیشتر دوست دارین میل خودتونه . در این صورت میتونین کف دیگ ته چین سیب زمینی یا کاهو بذارین .
من خودم عاشق شوید پلویم چون همسری هم کمی چربی داره زیاد شوید پلو درست میکنم اخه شوید برای چربی خوبه
اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج
طرز تهیه خورش فسنجان

gif animation creator
Gif animation creator

مواد لازم:
1 عدد مرغ
رب انار به اندازه نیاز (در دستور توضیح خواهم داد)
150 گرم مغز گردو
1 عدد پیاز
مقداری شکر (درصورت نیاز)
آب به اندازه کافی
1 قاشق چای خوری زردچوبه
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه:

مرغ را در قابلمه بگذارید و آب روی آن بریزید، پیاز را چهار قاچ کنید و داخل قابلمه بیندازید، یک قاشق چای خوری زردچوبه به آن بیفزاید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. وقتی مرغ چنان پخته شده که بتوان گوشت آن را از استخوان جدا کرد مرغ را از روی اجاق بردارید و گوشت آنرا از استخوان جدا کنید و داخل قابلمه بریزید. مغز گردوها را خورد کنید و داخل قابلمه بریزید.

یک یا دو لیوان رب انار به آن بیفزاید. مقدار رب انار بستگی به غلظت آن دارد، اگر غلیظ است یک لیوان کفایت می‌کند، اگر از این رب انارهای آماده است که از بازار تهیه می‌کنید، معمولا یک شیشه آن را نیاز دارید.

معمولا رب اناری را که در منزل تهیه می‌کنند بسیار غلیظ است و یک لیوان آن کافی است. در هر صورت اگر شک داشتید مقدار یک لیوان بریزید و بعد از اینکه ده دقیقه‌ای جوشید مزه کنید تا مشخص شود که کافی است یا نه. رب انار را در آخر هم می‌توانید تنظیم کنید کافی است یکی دو دقیقه در آخر کار با مرغ بجوشد. بهتر است مقدار کمتری بریزید و بعد تنظیم کنید اگر مقدار آن زیاد باشد بعدا باید با شکر مزه آنرا تنظیم کنید.

حالا بگذارید مرغ و دیگر مخلفات بجوشد، مدت آن باید تا آن اندازه طولانی باشد که روغن بیندازد، مغز گردو پس از اینکه مدتی جوشید روغن می‌اندازد و همچنین نرم می‌شود. پس از اتمام، فسنجون را مزه کنید، باید مقدار کمی نمک بریزید تا مزه‌های موجود در فسنجون را احیا کند. پس از مزه کردن اگر زیاد از حد ترش بود باید با مقدار کمی شکر آنرا تنظیم کنید.

شکر برای شیرین کردن فسنجون نیست، مقدار کمی شکر تنها برای این است که ترشی مزه فسنجون را تقلیل بدهیم. بعضی رب انارها ترش نیستند و در نتیجه امکان دارد اصلا نیازی به شکر نباشد. هنر فسنجون درست کردن در همین تنظیم مزه آن است، در این کار دقت کنید!
فسنجون را با چلو سفید سرو می‌کنند
طرز تهیه فسنجون ترش
مواد لازم
گردوی ساییده شده 300 الی 400 گرم
رب انار ترش یا رب الوچه ترش : 1 قاشق غذاخوری سر خالی
رب گوجه : یه قاشق غذا خوری پر
گوشت مرغ یا گوشت اردک با پوست : نصف اردک یا نصف یه مرغ
پیاز کاملا رنده شده :1 عدد متوسط
نمک و دارچین و زرد چوبه : به مقدار لازم
گردوهای کاملا ساییده شده را که به شکل یه توپ گرد کردیم را همراه با مرغ یا اردک و نمک و کمی زردچوبه و پیاز رند ه شده و رب گوجه فرنگی بار میگذاریم
دقت کنین زیاد اب نریزیم چون بعد از اینکه خورشت جا افتاد باید به ان یک تا دو استکان اب یخ اضافه کنیم تا روغن پس بدهد و از اینزو کم ابی ان بر طرف میشود
مرغها وقتی پخت و یا اردک (چون دیرتر میپزه اردک) را از خورشت جدا می کنیم تا خورشت به پختن خود ادامه دهد
و نیم ساعت تا چهل دقیقه اخر بر حسب نیاز یک تا دو استکان اب یخ یخ به ان اضافه میکنیم تا روغن پس بدهد
ترکیب رب انار و الوچه موجب خوشمزگی خورشت میشه
البته ما بیشتر اوقات فقط رب الوچه میزنیم
رب گوجه هم کاملا خورشت را خوشرنگ میکنه
در حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت اخر هم کمی دارچین میزنیم تا خوش عطر بشه
فسنجون را معمولا سر دتر استفاده میکنن چون غلیظ تر هست و داغی اون موجب شل بودن ممکنه بشه
می تونین با برنج داغ استفاده کنین
در کنار این غذا در شمال
معمولا ماهی سفید و یا کفال سرخ میکنن
یا کوکوی بادکوبه یا کتلت نیز استفاده میکنن
ترشی هفت بیجار و زیتون پرورده هم خیلی در کنار این غذا خوشمزه هست
برای فسنجان ترش می توانید علاوه بر رب انار از رب الوچه یا آب غوره استفاده کنید هر کدام به تنهایی مزه خاصی به فسنجان می دهد . آبلیمو را توصیه نمی کنم . مگر 1 ق مرباخوری برای کامل کردن طعم . آسنا در شمال داری یا خودت آمدی آب غوره آماده دارند . بسیار فسنجان خوشمزه ای می دهد.
من گردوها رو خوب آسیاب میکنم بعد تو قابلمه کمی پیاز نگینی تفت می دم . با کمی زرد چوبه .
بعد گردوها رو توش کمی تفت می دم که بوی خامیش دربیاد. بعد توش آب میریزم و می ذارم بجوشه. در ظرفمو نمی ذارم چون اولش که می خواد بجوشه کف می کنه و همه جا رو کثیف می کنه.
بعد از اینکه کمی جوشید رب انارم رو اضافه میکنم. بعداز نیم ساعت هم شکر رو می ریزم و مرغ سرخ شده ام رو هم وسط های پخت فسنجون می ریزم توش تا خوب بپزه.
زیر قابلمه رو کم میکنم تا خورشتم جا بیفته.

چند تا گردو درسته هم از همون ابتدا توش می ریزم برای قشنگی.وقتی خورشتتو تو ظرف کشیدی چند تا گردو درسته رو هم که تو خورشتت بود می چینی کنارش.
همین

gif animation creator
Gif animation creator
چند نکته هم در مورد فسنجون
بهتره که رب انار یک ربع تا 20 دقیقه مونده به اتمام کار اضافه یشه این دو تا دلیل داره
1- فسنجون خوب باید رنگش رو از گردو بگیره نه رب انار یعنی وقتی می ذارین بجوشه خود گردو رنگ می ندازه و نیازی به رب نیست
2- رب انار رو به خاطر ترش مزه بودنش اضافه می کنن اگر رب انار زیاد بجوشه مثلا 4-5 ساعت باعث می شه رنگ فسجون مثل قیر بشه و طعمش به تلخی بزنه

مطلب دیگه اینکه بهتره پیاز فسنجون چرخ بشه که توی خورشت دیده نشه و کاملا له باشه
دیگه اینکه رنگش بهتره فقط در اثر جا افتادن گردو باشه و زردچوبه نداشته باشه

من فسنجونم رو حدود 12 ساعت میذارم بپزه البته بدون گوشت ورب انار یعنی فقط پیاز و گردو و آب و هر نیم ساعت یکبار یک ته لیوان آب سرد از یخچال می ریزم توش که گردو روغن بندازه
بازم ببخشید من اظهار نظر کردما اما همه می گن فسنجون های من خوشمزه است خواستم کمکی کرده باشم
اینم یک دستور دیگه

گردوی آسیاب شده رو با 1 کم روغن تفت میدیم بعد بهش آب اضافه میکنیم. گوشت چرخکرده و نمک و پیاز و فلفل رو قاطی میکنیم و قلقلی میکنیم و سرخش میکنیم و اینم بهش اضافه میکنیم ... حالا اصل کارش اینه که هرچی بیشتر هم بزنی خورشت شما روغن بیشتری میده و زودتر جا میفته . خانم برادر من 1 ساعته فسنجون جا افتاده درست میکنه ولی دقیقا یک ساعت وایمیسته و هم میزنه
خلاصه اواخر پخت هم رب انارش رو هرچقدر که دوست دارین میزنین و اگه ملس بخوای باشه شکر هم میزنی ولی من دیدم جاهایی که فسنجون دارن یه ظرف شکر میذارن که هر کی باب میلش شکر بزنه. من فسنجونی که 1 روز تو یخچال مونده باشه رو بیشتر دوست دارم
نوع دیگری از فسنجان که طعمی ملس دارد را در گیلان متنجان می گوییم . که همان فسنجان است بعلاوه قیس و کشمش که بعد از تفت دادن به مواد فسنجان اضافه می شود و اصولا با گوشت اردک یا مرغابی شکاری طبخ می شود که بسیار لذیذ تر از گوشت مرغ است.
اگر اب خورش متنجان به نسبت فسنجان کمتر باشد خوشمزه تر می شود . در ضمن مقدار کشمش و قیسی خیلی زیاد نیست و نباید از اول پخت به گردو و اب اضافه شود چون در مدت پخت له شده و طعم و حالت جالبی در متنجان پیدا نمی کند.
نوع دیگر فسنجان ملس و تقریبا شیرین کدو فسنجان است که بیشتر در قدیم طبخ می شد. کدو حلوایی با مواد فسنجان که گاهی اوقات هم در ان هیچ گوشتی بکار برده نمی شد. البته درست کردن ان کار هر کسی نیست چون باید خیلی خشک تر از انواع دیگر فسنجان تهیه شود. منظورم این نیست که کار بسیار دشواری است ولی اگر غلظت مناسب را نداشته باشد بسیار بد طعم می شود.
نوع دیگر فسنجان باقلا فسنجان است که بجای گوشت از پاچ باقلی در مایع گردو استفاده می شود و باز هم این نوع فسنجان اب کمتری نسبت به فسنجان معمول دارد
اما چند تا نکته:
فسنجون اصیل رو هم می شه با میت بال تهیه کرد هم با مرغ(من هردو جورشو می درستم).اما اگر با مرغ تهیه می شه بهتره که استخون آن را سوا کنید و گوشت مرغ بی استخوان به خورش اضافه کنید.راستش مرغ با پوست و استخون در فسنجون رسم نیست، خیلی زیبا هم نیست.در مورد آلو بخارا در فسنجون که یکی از دوستان گفتند هم خورش را پرلعاب ترمی کند وهم طعم مطبوعی داردوقبلا هم استفاده می شده.من خودم آلو بخارا هم میریزم.اما در مورد شیرینی آن، هر کسی بسته به ذائقه خودش ، اما توصیه من به خانمهای عزیز اینه که سعی کنید تا جایی که امکان داره غذاهاتونو سالم سازی کنید و هر چیزی که مضره براش یه جایگزین خوب پیداکنید مثل شکر که واقعا هرچی کمتر استفاده بشه بهتر و اما جایگزینش شیره (انگور یا خرما) که هم غذاتون سالمتر تهیه شده هم طعم فسنجونتونو خیلی بهتر می کنه(توصیه می کنم حتما امتحان کنید).
اما در مورد غلظتش، غلظت این خورش باید از گردو باشه که با کمی شیره و چند تا دونه آلو بخارا و رب انار کامل می شه اما اگر خواستید به هر علتی از مغز گردوی کمتری استفاده کنید می تونید از به، سیب یا کدوحلوایی استفاده کنید که البته باید بپزید و از رنده ریز ریز رد کنید و به خورش اضافه کنیدتا توی خورش معلوم نشه فقط به غلظت خورش کمک کرده باشه.(من معمولا فقط گردو میریزم اما این ها رو هم امتحان کردم بد نمی شه)
همه اینا به اضافه اون نکات ریزی که نجا جون گفتند رو من رعایت می کنم.نتیجه اش یه فسنجون عالی می شه.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.بازم تاکید می کنم رعایت نکات نجما جون در تهیه این خورش خیلی مهمه و باید رعایت بشه
مثل زمان پخت(طولانی) وزمان افزودن ترشی(آخرسر) و زردچوبه (خیلی کم)و ... .
خورش فسنجان

مواد لازم :

مرغ متوسط یا گوشت چرخ کرده 500 گرم
مغز گردوی چرخ شده 400 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
رب انار ترش نصف پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
رب گوچه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
هویج یا کدو حلوایی رنده شده 1 پیمانه ( در صورت تمایل )

طرز تهیه :
اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنیم بهتر است یک عدد پیاز متوسط داخل گوشت چرخ کرده رنده کنید و آب آن را بگیرید و با کمی نمک ، گوشت را به خوبی ورز دهید و گلوله های کوچکی از آن درست کرده و در داخل مقدار کمی روغن تفت دهید ، مقدار تفت باید خیلی کم باشد ... جدود 5 دقیقه

اگر از گوشت مرغ استفاده کنید ، آنرا به چند تکه تقسیم کنید.

پیاز را رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید و بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه را نیز اضافه کنید . سپس گردو را اضافه کنید و سپس هویح یا کدو حلوایی ( من خودم هویج یا کدو حلوایی نمیریزم ) بعد از اینکه گردو مقداری تفت خورد ( به مدت یک ربع با حرارت ملایم ، مدام باید هم بزنید )، در این مرحله حدود 4 لیوان آب به غذا اضافه میکنیم و بعد از جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید یک ساعت به آرامی گردوها جا بیفتد سپس تکه های مرغ را درون آن میریزیم ( من مرغ رو از قبل با یدونه پیاز و کمی نمک نیم پز میکنم و مرغ رو با آبش به گردوها اضافه میکنم - گاهی هم ریش ریش میکنم و بعد به گردو اضافه میکنم ) بعد از اینکه مرغ و گردو به خورد هم رفت و پخته شد، رب انار ، شکر و نمک را به خورش اضافه کنید و حدود 2 ساعت زمان لازم است تا خورشت کاملاً به روغن بیفتد ( جا بیفتد ) در این مدت خورش را جند بار هم بزنید تا ته نگیرد. در اخر قبل از سرو زعفران را به خورش اضافه کنید و بعد از یک جوش زدن خورش را سرو کنید.
نکته***********

*در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج کرد تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد( کم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.
*در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه می کنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند. شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید.
*ترش یا شیرین بودن این خورش کاملا سلیقه ای است.
*اگر خورش را ترش دوست دارید ، مقدار رب انار را اضافه کنید و یا از یک لیوان آب انار تازه در خورش استفاده کنید.
*اگر خواستید کمی ترش و شیرین باشد یک قاشق غذا خوری شکر را در اواخر پخت به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.
*استفاده از یک عدد هویچ کوچک در این خورش به منظور جلوگیری از تلخ شدن خورش است . معمولا گردوها مقدار کمی تلخی در خود دارند و اگر نوع مغز گردو مرغوب نباشد ( یا مغز گردو مانده باشد ) این مقدار تلخی کمی افزایش میابد . اگر از یک عدد هویچ کوچک ( طبق دستور ) استفاده کنید؛ این تلخی کاملا گرفته میشود.
*در مناطق مختلف ، روشهایی مختلفی برای تهیه این خورش وجود دارد : فسنجان بادام ، پسته ، مرغابی ، ماهی ، کوفته ریزه و ... ولی معمول ترین روش تهیه این خورش ظاهرا همین روش آموزش داده شده است که در مناطق مختلف مواد اولیه آن کمی تغییر میکند .
*برای اینکه رنگ خورش کمی تیره تر شود در صورت تمایل ، دو قاشق غذا خوری آرد سفید را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملا قهوه ای رنگ شود و بعد به خورش اضافه کنید. ( من خودم این کار رو انجام نمیدم ، چون رب و زعفران اضافه کردیم که خوشرنگ تر بشه .... )

*فسنجان با ماهی سفید مطابق همین دستور تهیه میشود، با این تفاوت که در اواخر پخت ، فیله های ماهی سفید را سرخ میکنیم و به خورش اضافه میکنیم
gif animation creator
Gif animation creator