2777
2789
عنوان

حریر بادام چطوری درست میکنید؟

464 بازدید | 11 پست
میشه راهنماییم کنید حریر بادام چطوری درست میکنید آیا تو فرنیش میریزید یا جدا میدید
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا بادومو میزارم خیس بخوره بعد پوستشو می کنم و با رنده ریز رنده می کنم...یک قاشق آرد برنج که خودم درست کردمو بهش اضافه می کنم بعد با آب و نبات میذارم نیم ساعت بپزه...قوام که پیدا کرد بعد شیر خودمو بهش اضافه می کنم و میدم بخوره...من به دخترم شکر و شیر پاستوریزه نمی دم...
آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

حریره بادام :
اول بادام هارو خیس کن تا پوستشون جدا شه (تعداد بستگی به سن بچه داره که معمولا از یک دانه شروع میشود)
حالا از علک (الک) فلزی مثل رنده رندشون کن
بعد اونا رو توی یک دستمال بریز و کم کم اب جوش اضافه کن و فشار بده تا شیره ی بادام ها گرفته بشه، یه اب سفید رنگ مثل شیر هست
همین اب رو بعنوان یک وعده غذایی به بچه میدن
این میشه حریره بادام
بچه که بزرگتر شه همین شیره رو توی فرنی هم میتونی اضافه کنی
ﺘﺎً اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون دکتر امروز گفت میتونی تو فرنی بریزی بدی ولی میترسم سنگین باشه دخترم تازه پنج و نیم ماهشه
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری
خودت درست کنی سالمتره...من برای دخترم تقریبا همه چیز رو خودم درست می کنم که فرش باشه...مثلا به جای بیسکویت مادر نون سنگک رو خشک می کنم پودر می کنم با آب جوشیده و نبات میدم بخوره خیلی هم دوست داره...
آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!