دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین مثلاگاهی اوقات چشمام بسته بود یانشسته بودم یدفه مثه یه پرده آدمای زندگی قبلیمومیدیدم حتی صداشون توگوشم میومدقلبم شروع میکرد به تپیدن نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی صدای گریه هاشونم توگوشم میپیچید من اصلا نمیدونسم همچین چیزی هس بایه حاج آقاصحبت کردم اصلا قبول نکردویجورایی توهم دونستش ولی توهم نبود من عیناصحنه رومیدیدم صداهارو میشنیدم باچن تا روانشناس صحبت کردم اونا همچین چیزیو رد نکرد ولی خب اونچنانم نفهمیدن من چی میگم
چون معتقدان به این قضیه میگن روح تغیر جنسیت نمیده!
البته قضیه تایید شدهای نیست این مسئله از نظر علم ولی در کل عقلانی تر به نظر میاد
زیاد بهش فکر نکن و خودتو درگیر نکن کلا دنبال زندگی قبلیت نرو
جنگ صلح است..آزادی بردگیاست..نادانی تواناییاست " کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید میکند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش میکنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...