2777
2789

یه مدت با یکی از پسرای فامیل بازی میکرد که خیلی بی ادب بود الان دیگه با اون نیست ولی خیییلی بی ادب شده در حدی که باباشو میزنه روی مامانش تف میندازه 

این بچه اصلا اینجوری نبود خیلی مودب بود

یه خواهر کوچیکترم داره اونو هم خیلی میزنه

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنبیه و تشویق

مثلا بگن این کار بده اگه انجام بدی امروز از کارتون مورد علاقه ات یا پارک خبری نیس

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

از چیزایی ک میخواد محرومش کن

وقتی دیدی کار خوبی میکنه تشویقش کن 

مثلا خواهرش اگه کار خوبی میکنه به خواهرش محبت کن اینجوری اونم میفهمه بچه با ادب و خوبی باشه تشویق میشه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یادش میره اگه زیاد گیر ندید محل ندید 

اونکارو کرد انگار نمیبینیش هیچی نگو 

به عوض کار خوبی کرد 

سریع با ذوق باریکلا و دست بزنید براش و ...

بعد یه مدت میبینی خیلی خوب شده 

محبت هم بهش کن که برا جلب توجه نباشه

زیر هفت سال تنبیه واقعا جواب نمیده گستاختر و پوست کلفتتر میشه و لجباز 

هیچ وقت بچه هات رو نزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
رفتارای بدش رو نادیده بگیرن، رفتارای خوبش رو تشویق 

همین کارو میکنیم ولی خیلی بد شده امروز کلی از باباش کتک خورده😔

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂