2777
2789
عنوان

تجربه میکروبلیدینگ+عکس

267 بازدید | 22 پست

سلام وقت همگی بخیر

چند سالی بود دنبال میکرو کردن ابروهام بودم که بالاخره مریم حمزه ای رو انتخاب کردم

۳ تومن برا میکرو گرفت الان عکس قبل و بعد رو میذارم

و خب من ترمیم اول رو هنوز نرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لایک

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

اتفاقا منم میخوام واسه ابروهوم پیشه اون برم کدوم شعبش رفتی؟کدوم یکی از کارکناش برات انجام داد؟

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤

نذاشتی رفتیم 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

🙄منم پیشش رفتم اولش خوب بود بعد پخش سد درکل ربطی نداره پیش کی میری درسته مدتش شاید یکم بیشتر باشه وبی در نهایت همشون پخش رنگ میگیرن و مصنوعی همین پول و برید بزارید روش کاشت کنید راحت و طبیعی