2777
2789
عنوان

مامانا نظر بدید وقتی عصبی میشید

227 بازدید | 23 پست

مامان های عزیز شما وقتی بچه هاتون طی روز شمارو به جنون میرسونن چیکار میکنید؟؟؟

میری هر تاپیکی که مادره از کوره در میره، بقیه میان یه جوری نظر میده انگار تابه حال نه داد زده نه انگشتش به بچه خورده، شکر خدا همه علیه سلامن و صبووور و نمونه،

واقعی خودتون رو بگید لطفا، اون لحظاتی که یک حرف رو ۱۶ بار گفتی، بچه نگاه میکنه و با خنده هاش دوباره انجام میده، شما چیکار میکنید؟

یا اون لحظه که دوتا بچه هاتون دعوا میکنن شما ۱۵ بار راهکار و مداخله میکنید اما اوضاع بدتر میشه، چیکار میکنید؟؟

من دعواش میکنم داد میزنم اگه بازم به کار خطرناکش ادامه داد تنبیه میکنم مثلا تلویزیون نمیتونه ببینه یا اسباب بازی مورد علاقشو میذارم اتاق درو قفل میکنم ساعتها گریه هم کنه بهش نمی‌دم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میزنم میترکونمش. قشنگ پیر شدم. بسیار بداخلاق و زورگو و بهانه گیر. هر کی هم من رو قضاوت کنه الهی به سرش بیاد تا بفهمه. صد تا مشاور هم رفتم. همین الان داشتم میبردم بخوابونمش با لگد تو خواب من رو زد

هیچی 

هیچکار نمیتونم کنم ۲ سالشه

دعواش کنم متوجه نمیشه خدای نکرده بزنمش از خودم یه دیو ساختم

داد بزنم به صدا بلند عادت میکنه و خیره میشه

فقط قهر میکنم حرف نمیزنم هی میاد سرمو بوس میکنه

با همین روش ۲ روز اون کارشو تکرار نمیکنه 

بعد ۲ روز دوباره انجام میده همینطوری سعی میکنم کمرنگ کنم تو ذهنش

۲ روز ۲ روز دیگه فراموش میکنه میره سراغ خرابکاری جدیدتر 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
میزنم میترکونمش. قشنگ پیر شدم. بسیار بداخلاق و زورگو و بهانه گیر. هر کی هم من رو قضاوت کنه الهی به س ...

چقدر دیر میخوابه من ساعت ده خوابوندم دیگه دلم نمیخواد خودم بخوابم دلم میخواد تا صبح در ارامش بیدار بمونم😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بهترین مشاور روانشناس میتونه برات باشه

فدات روانشناس و مشاوره هم رفتم.

من خودم رشتم مشاورست، ولی بارم رفتم پیش روانشناس کودک...

یه جیزایی میگه یا نمیشه اجرا کرد، یا اجرا میکنی نتیجه نمیگیری

چقدر دیر میخوابه من ساعت ده خوابوندم دیگه دلم نمیخواد خودم بخوابم دلم میخواد تا صبح در ارامش بیدار ب ...

دقیقا میدونستی بهش میگن انتقام از زمان خواب؟

من بدبخت هم تا اینا میخوابن اصلا دلم نمیخواد بخوابم دلم میخواد هرکاری کنم که طی روز نتونستم انجام بدم.

هیچی  هیچکار نمیتونم کنم ۲ سالشه دعواش کنم متوجه نمیشه خدای نکرده بزنمش از خودم یه دیو ساختم ...

دو روز خیلی خوبه دختر من بعد بوس و عذرخواهی  نیم ساعت بعد به کارش ادامه میده😂😂

دقیقا میدونستی بهش میگن انتقام از زمان خواب؟ من بدبخت هم تا اینا میخوابن اصلا دلم نمیخواد بخوابم دل ...

به من میگن تو چرا همیشه بیداری خبر ندارن این ساعتای طلایی زندگیمه ازشون لذت میبرم 😂

دو روز خیلی خوبه دختر من بعد بوس و عذرخواهی  نیم ساعت بعد به کارش ادامه میده😂😂

عزیزم❤بانمکه دوست داشتنی

نیم ساعتم خوبه فقط سعی کنید این تایمه طولانیتر بشه نیم ساعت بشه ۱ ساعت

۱ ساعت بشه ۲ ساعت

اینکه یه خرابکاریه جدیدو جایگزین اون اولی کنه باز خودش ی پیشرفته ک درس گرفته

با دعوا و داد بیداد هیچی درست نمیشه تو سن بالاتر کار خودمون سخت میشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2810