2777
2789

چند وقت پیش، خونه یکی از فامیلامونو دزد میزنه زنگ میزنن پلیس. یک ساعت میگذره نمیان. خود فامیلمون میره اداره پلیس میگه دزد خونمونو زده و فلان و با یک مکافاتی پلیس رو میاره خونش 

خلاصه

پلیس میاد ی نگاه میکنه دوروبر میگه آشنا بوده حتما!!

از دور بری هاتون بوده خودتون بگردین و پیدا کنین 

فامیلمون هی میگه یک انگشت نگاری چیزی بکنین پلیس میگه بیشتر از این حرف بزنی میبریمت هلفدونی...!

قضاوت با خودتون

🙄🙄🙄🙄باشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی اتفاق وحشتناک تر از این واسم افتاده ک پلیس ها مردای قانونمون محل نزاشتن  

ببین ایران جاب خوبیه ولی دست بد کسی افتاده ک دارن ایران رو تخریب میکنن ایران مظلومه ایران بیچارس ایران بی گناهه 

ولی امان از مسئولین ک ب فکر کلفت کردن گردنشونن یکی ماست میده ۶۰ مغازه اونوری همین برند و کیفیت میده ۱۰۰ ببین ایران بی صاحب شده 

چند وقت پیشم یه موتور زد به من مغازه دارایی که اونجا بودن نزاشتن با دوربیناشون پلاکشو چک کنیم شوهرم گفت شکایت کنیم که یه ماموری چیزی بفرستن واسه بازبینی دوربین تو اداره ی آگاهی خیلی راحت پیچوندنمون گفتن خودتون شماره پلاکشو پیدا کنین تا بتونیم براتون کاری بکنیم خب ما اگه میتونستیم پیدا کنیم که نمیومدیم آگاهی.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

در آمریکا هم سرقت زیر ۹۰۰ دلار پیگرد قانونی نداره 

تو فرانسه رابطه با بچه آزاده و بهش احترام میزارن تازه میتونی با محارمت هم ازدواج کنی 

تو خیلی از کشور ها زن باااید بره سربازی حتی جنگ 

کاش اونارو هم بشناسیم 

الهی خدا سرشون بیاره

آخه باردار هم هستم فقط دعا دعا میکردم به بچم چیزی نشه مردتیکه به قصد زد بهم.آره والا خدا لعنت کن آدمی که وظیفه ی خودشو به درستی انجام نمیده

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
در آمریکا هم سرقت زیر ۹۰۰ دلار پیگرد قانونی نداره  تو فرانسه رابطه با بچه آزاده و بهش احترام م ...

دوست عزیز مگه من گفتم کار اونا درسته؟

بنظرم تاپیک و نظر خودت رو یک بار دیگه بخون بعد ببین ربطی ب هم داش اصن😂

در آمریکا هم سرقت زیر ۹۰۰ دلار پیگرد قانونی نداره  تو فرانسه رابطه با بچه آزاده و بهش احترام م ...

حالا کی اسم اون کشور ها رو آورد ؟ 

چون اون کشور ها بد آن باید ایران هم بد باشه 

این چ مقایسه ایع

دوست عزیز مگه من گفتم کار اونا درسته؟ بنظرم تاپیک و نظر خودت رو یک بار دیگه بخون بعد ببین ربطی ب هم ...

اینکه یه پلیس بی مسئولیتی کرده هم ربطی به ایران نداشت...همه جای دنیا از  این آدما پیدا میشه

در ضمن کشور های فرانسه و آمریکا خوبی های خیلی زیاد دیگه ای هم دارن ک ب بدی هاشون می ارزه مطمئن باش 

همه دنیا ارزوشونه برن اونجا، حالا شما دوست داری بمون ایران 

البته که بحث لیاقت هاست

2810