دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین منم ارشد میخوام امتحان بدم بعد داشتم میخوندم نوشته بود وقتی میخواید ۶ تا کتاب بخونید تو طول هفته هیچ وقت یکی رو نخون برو سراغ بعدی کتاب ها رو تقسیم کن بخون
ببخشيد اگر دوست داری بگو چند ساعت میخوندی و اینکه در روز چن درس از هر کتاب بخونم خوبه؟
اره عزیزم چه اشکالی داره امیدوارم موفق بشی ببین ارشد نسبت به کنکور خب سوالاش راحت تره بعد تعداد کمتره در ول خیلی سطح کمتری داره نسبت به کنکور سراسری برای همین باید خیلی خیلی تلاش کنی حالا من نمیدونم چی میخوای بخونی ولی سعی کن با انگیزه باشی برای کنکور باید کمتر تفریح کنی کمتر بخوابی کل فکر و تمرکزتو بزاری رو درس
ببخشيد اگر دوست داری بگو چند ساعت میخوندی و اینکه در روز چن درس از هر کتاب بخونم خوبه؟
ببین مثلا کسایی که مثل من شرایط خاص دارن باید بیشتر تلاش کنن من خب متاهلم و باردارم و کار خونه و آشپزی اینا هست درگیرم برای همین از تایم خواب اینا میزنم دختر خالم میخواست معلم بشه میومد از مدرسه خونه ناهار و شام و کارای خونه با اون بود ولی تو تایم بیکاریش کلا درس میخوند تا ساعت ۳ شب بعد ۳ میخوابید ۶ پا میشد درس مدرسه رو میخوند آخرم قبول شد با شرایط سختش برای همین توام ببین شرایطتت چه جوریه برنامه ریزی کن سعی کن با کل وجودت تلاش کنی
نگاه کن این قضیه کلا به خودت بستگی داره ، برای هر کسی فرق داره ، مثلا من یه دختره رو می شناسم که رتبه ی ۲۰۰ منطقه ی ۲ ریاضی آورده و از سال دهم تا دوازدهم برای هر درس فقط یه کتاب تست زده . ببین که مثلا وقت می کنی از هر درس چند تا کتاب بخونی ، من که بشخصه مدلم اینه که یه کتاب بخونم برام کفایت می کنم و اصلا وقت نمی کنم برم سراغ بعدی ، ببین که با کدوم مدلی راحت تری