2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید چند تا کتاب تو یه روز بخونی

اگر بخوای یه کتاب رو تموم کنی بعد بری سراغ یه کتاب دیگه نه تمومشون میکنی نه کیفیت داری نه یادت میمونه

بزن تو گوگل برنامه درسی چند تا نمونه برات میاره نگاه کن

ببین منم ارشد میخوام امتحان بدم بعد داشتم میخوندم نوشته بود وقتی میخواید ۶ تا کتاب بخونید تو طول هفت ...

ببخشيد اگر دوست داری بگو چند ساعت میخوندی و اینکه در روز چن درس از هر کتاب بخونم خوبه؟ 

در روز از سه کتاب چن تا درس بخونم بنظرت یا چن ساعت بخونم 

تو طول  روزت  و ساعتی م درس میخونی  تقسیم کن درسی ک ضعیفی و مهمه  هر روز یخون اخر هفته مرور کن نوت برداری یلدت نره

ببخشيد اگر دوست داری بگو چند ساعت میخوندی و اینکه در روز چن درس از هر کتاب بخونم خوبه؟

اره عزیزم چه اشکالی داره امیدوارم موفق بشی ببین ارشد نسبت به کنکور خب سوالاش راحت تره بعد تعداد کمتره در ول خیلی سطح کمتری داره نسبت به کنکور سراسری برای همین باید خیلی خیلی تلاش کنی حالا من نمیدونم چی میخوای بخونی ولی سعی کن با انگیزه باشی برای کنکور باید کمتر تفریح کنی کمتر بخوابی کل فکر و تمرکزتو بزاری رو درس

اره عزیزم چه اشکالی داره امیدوارم موفق بشی ببین ارشد نسبت به کنکور خب سوالاش راحت تره بعد تعداد کمتر ...

رشته انسانی هستم دوست دارم فرهنگیان یا حقوق قبول بشم 

ببین مثلا کسایی که مثل من شرایط خاص دارن باید بیشتر تلاش کنن من خب متاهلم و باردارم و کار خونه و آشپزی اینا هست درگیرم برای همین از تایم خواب اینا میزنم دختر خالم میخواست معلم بشه میومد از مدرسه خونه ناهار و شام و کارای خونه با اون بود ولی تو تایم بیکاریش کلا درس میخوند تا ساعت ۳ شب بعد ۳ میخوابید ۶ پا میشد درس مدرسه رو میخوند آخرم قبول شد با شرایط سختش برای همین توام ببین شرایطتت چه جوریه برنامه ریزی کن سعی کن با کل وجودت تلاش کنی 

نگاه کن این قضیه کلا به خودت بستگی داره ، برای هر کسی فرق داره ، مثلا من یه دختره رو می شناسم که رتبه ی ۲۰۰ منطقه ی ۲ ریاضی آورده و از سال دهم تا دوازدهم برای هر درس فقط یه کتاب تست زده . ببین که مثلا وقت می کنی از هر درس چند تا کتاب بخونی ، من که بشخصه مدلم اینه که یه کتاب بخونم برام کفایت می کنم و اصلا وقت نمی کنم برم سراغ بعدی ، ببین که با کدوم مدلی راحت تری