2777
2789

ورم و رفلاکس معده داشتم قبلش زخم و التهاب داشتم و دو بار آندوسکوپی شدم حدود ۸ ماه درگیر بودم با مصرف دارو و رعایت رژیم غذایی بهبود پیدا کردم داروهامم نولپازا ۲۰_دایجستیو_فاموتیدین ۴۰ و موتیلوور ۱۰ بود به خاطر درگیری شدید زانوهام از داروهای سلکسیب ۲۰۰_نوافن_پیاسیدین ۳۰۰ استفاده میکنم قرص (سلکسیب و نوافن رو هر ۱۲ ساعت و پیاسیدین روزی ۱ عدد)مجددا معده ام به شدت درد میکنه و میسوزه و حالت تهوع دارم و اشتهایی به غذا ندارم رفتم دکتر گفتن که این داروها رو قطع کنم و چرا قبل از مشورت با من شروع به مصرف داروهای ضدالتهاب و مسکن کردم الانشم فاموتیدین و پنتوپرازول فقط تجویز کرده دردای من با اینا آروم نمیشه گاهی که عاجزم میکنه روزی ۲ تا میخورم از هر کدوم الانشم خیلی درد دارم احساس میکنم دارم بالا میارم حالم خیلی بده چی کار کنم؟؟؟و این که دهنم یه حالت ترشی و تلخی داره علتش چیه؟میخوام مجددا برم پیش دکترم امکان داره دکتر بگه بیا مجددا برای آندوسکوپی؟؟؟

هر چیزی با یه رویایی شروع میشه🕊🌿ملکه ای باش که تو تنهایی میجنگه!☆💕

نه عزیزم نمیگه بیا برا اندوسکوپی

چون عوارض قرصاته

راستتتت میگه

شما کوچکترینننن قرصی میخوای بخوری باید با هماهنگی متخصص گوارش باشه خصوصا ک میگی قبلا مشکلاتی هم داشتی💙💙💙

سریعااااا برو پیش دکترت

این داروهارو هم قطع کن بهش بگو برم پیش اونیکی دکتر بگم جایگزین چیا بده معدمو اذیت نکنه

❌️ من رفلاکس دارم در هر شرایطی اولویت معده ست

از درد پریود به خاطر اندومتریوز تا مرگ و زیر سرم میرم

دکتر زنان کلیییی مارک ال دی داد

به همشون گفتم دکتر معده ام ممنوع کرده چون میخورم شدیدا معدم اذیت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم ب شدت معده درد دارم ورم معده وریفلاکس هیچکدوم این داروها برای من جواب نداد الان نکسیوم ۴۰میخورم مثل آب روی آتیش بود برام البته کمیاب وگرونه روزی ی دونه قرص میخورم راحت ماهیانه هزینه ش میشه ۵۰۰هزار تومن 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
نه عزیزم نمیگه بیا برا اندوسکوپی چون عوارض قرصاته راستتتت میگه شما کوچکترینننن قرصی میخوای بخوری ...

من خاک برسر فک میکردم چیزیم نمیشه دیگه خوب شدم😭

رفتم پیش دکترم یعنی مجددا برم بگم این داروها تاثیری نواره برام؟

عزیزم منم ب شدت معده درد دارم ورم معده وریفلاکس هیچکدوم این داروها برای من جواب نداد الان نکسیوم ۴۰م ...

سری اول که دکترم بهم دارو داد عالی بودن این سری این داروها جواب نیستن

اون طعم ترشی وتلخی دهان  برای اسید معده ست .معده شما اسید زیاد ترشح میکنه وارد مری ودهان میشه زخم والتهاب بوجود میاره.  مواد غذایی اسیدی نخور .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اون طعم ترشی وتلخی دهان  برای اسید معده ست .معده شما اسید زیاد ترشح میکنه وارد مری ودهان میشه ز ...

از وقتی مشکلم مجددا عود کرده رژیم غذایی رو مجددا رعایت میکنم

سری اول که دکترم بهم دارو داد عالی بودن این سری این داروها جواب نیستن

برو دکتر تا داروهات رو عوض کنه

من خاک برسر فک میکردم چیزیم نمیشه دیگه خوب شدم😭 رفتم پیش دکترم یعنی مجددا برم بگم این داروها تاثیر ...

الان چون معده ات اذیته سریع فردا شده وسط نوبت برو

به منشیش بگو من اومدم داروهام تاثیر نداشته حالم بده از اونورم داروهامو قطع کردم

سریع بگو معدمو اوکی کن😐😂

❌️❌️ بعد ازش بپرس کپسول اِزونیوم ( ناشتا میخورن مثل امپرازول) و کپسول فَمی لاکت بدرد مشکلت میخوره یا ن

فمی لاکت ک مکمله و حتماااااا بگیر ضرر نداره توش مواد پروبیوتیکه ک برا معده روده ات عالیههههه

توی یخچال نگه داری میشه

بعد شام بخور 

تاریخشم به میلادی زده چک کن ک تاریخش نگذشته باشه ماشالا جدیدا داروخونه ها دیگ دارو قدیمی میدن همه رو چک کن

ازونیوم رو برای این گفتم چون خودم میخورم عالیه

بابام مقاومت میکرد نمیخورد😂😂 گیر داده بود امپرازول میخوردش حساسیتم داشت

اونم دکتر بهش داد خیلییییییی راضی بود میگفت با ازونیوم خوب شدم

خالمم زخم اثنی عشر داره بهش دادن

مال کارخونه عبیدی

کلللل قرص معده هاش عالیه

الان چون معده ات اذیته سریع فردا شده وسط نوبت برو به منشیش بگو من اومدم داروهام تاثیر نداشته حالم ب ...

فردا برم منشیش راهیم میکنه اما حداقل یه ۵ ساعتی باید تو نوبت باشم🥲

دکتر قبلیم ازونیوم ۴۰ رو برام تجویز کرده اما واسه من اصن جواب نبود😢 نیم ساعت قبل صبحانه و شام مصرف میکردم اما فمی لاکت رو حتما ازش سوال میکنم💗داروهایی که الان مصرف میکنم فاموتیدین ۴۰ و اکتاپ ۲۰ هستش داروهای قبلی که برام تجویز کرده بود خیلیییی جواب بود

از کلینیک گوارش و کبد دکتر قبلیم قرص داجستیو اید خریدم آخرای مصرفم که بود متوجه شدم چندتا قرص کاملا بهم چسبیدن و پودر شدن تاریخش و که نگاه انداختم دیدم اه وااااا کلی گذشته 

فردا برم منشیش راهیم میکنه اما حداقل یه ۵ ساعتی باید تو نوبت باشم🥲 دکتر قبلیم ازونیوم ۴۰ رو برام ت ...

پس همون چیزایی ک قبلا بهت ساخته رو فک میکنم باید بده

ایشالا زود خوب بشی عشقم😍

فمی لاکت هم حتماااا بپرس

گرچه ضرری نداره و خوبه همه میتونن بخورن

پس همون چیزایی ک قبلا بهت ساخته رو فک میکنم باید بده ایشالا زود خوب بشی عشقم😍 فمی لاکت هم حتماااا ...

ممنونم عزیزم همچنین 

مرسی از راهنماییات