2777
2789
عنوان

چقدر این سایت قبلاً بهتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 37 پست
نه اصلا تاپیک های قدیمی رو ببینید

تاپیک های بد معمولا نمیمونن میترکن

شب ها که به جای مادرم بیمارستان پیش خواهرم میموندم خیلی اذیت میشدم چون روزها هم دانشگاه میرفتم و نمیتونستم به صورت جایگزین استراحت کنم قطعا اون روزها زشت ترین ورژن خودم رو داشتم و همزمان باید سعی میکردم که خودم رو شاداب نشون بدم تا  به عنوان یک پیشکوست، دردِ بیماری خواهرم رو کوچیک تر نشون بدم یک روز که تازه از بیمارستان برگشته بودم با موهای وز وزی و چشمای گود افتاده بالای سر کتری وایستاده بودم که چشمم به یک هسته ی خرما کنار شعله ی گاز افتاد که حرارت و شعله به طور مستقیم به اون هسته میخورد دیروز هم اون هسته رو موقع درست کردن چای دیده بودم پریروز که موهام کمتر از اون روز وز وزی بود هم همینطور! همچنین موقع شام درست کردن و ناهار گرم کردن هم دیده بودمش به طرزعجیبی استوار بودو صبور!شاید فکر میکرد بالاخره روزی کسی از بین شعله ها برش میداره و توی خاک نرم میزارتش و جوونه میزنه و بالاخره رشد میکنه ((متاسفانه باید بگم اون هسته خود من بود!منی که سالها در فشار وزجر و درد سکوت کردم چون امید داشتم روزی خدایم مرا از میان شعله ها برمیدارد آبی بر رویم میریزد و جوانه زدنم را تماشا میکند غافل از اینکه خدایم سالهاست مرا در میان شعله های آتش در زیر کتری بزرگی رها کرده است)) درحالی که من گمان میکردم او نگهدار و پناه من است ✒️خاطرات یک مینیاتوری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سال ۹۷عضوشدم 

همیشه با خودم فکر میکنم چقد مردمو عوض شدند

از همین نی نی سایت مشخصه تفاوتا

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
😂😂😂😂😂😂😂

فکر کردم شاید آقاس اسمش اسماعیله بعد دیدم خانومه 😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
قبلا میگفتن مثلا سارا جون  الان میگن ببین اسی  یبارم یکی گفت مش اسماعیل 😂

یبار یکی گفت من چند ساله فک میکردم اسی ینی اسماعیل 

و اسماعیل صاحب نی نی سایته

کلی خندیدم

دلم برات تنگ شده حسین

قبلا هم تاپیکای چرت و پرت و خاله زنکی هم بود ولی الان طرف تاپیک میزنه بچش سقط شده غم عالم داره کلی نمک پیدا میشن که یاوه بگن فرق جدی و طنز نمیدونن ففط میخوان ی کامنتی بزارن برن

اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ💚
یبار یکی گفت من چند ساله فک میکردم اسی ینی اسماعیل  و اسماعیل صاحب نی نی سایته کلی خندیدم

😂😂😂😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
یبار یکی گفت من چند ساله فک میکردم اسی ینی اسماعیل  و اسماعیل صاحب نی نی سایته کلی خندیدم

یکم میگفت اسم شوهرم اسماعیل بود 

برای اولین بار تاپیک زدم یه کاربری بهم گفت اسی 

میگفت تا سه روز جرعت نمی‌کردم بیام سایت فکر میکردم منو شناختن که اسم شوهرمو میدونن😂😂😂

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

وقتی  دختر بچه رو با افتخار شوهر میدیم و  دیدگاهمونم اینه میگیم دخترم فلان بوده ک تو سن‌کم‌شوهر پیدا کرده

بیشتر ازینم نمیشه

میشه یک مادر نا اگاه با تربیت اشتباه و اون تربیت نادرست نسل ب نسل  انتقال پیدا میکنه

مگه اینکه خدا نظر کنه   اون بچه خود تربیتی رو انتخاب کنه و جلو تربیت نادرست اون خانواده گرفته بشه

جامعه پرشده از کودک همسری 

صلوات فرستادم برا خواهرتون💔

مرسی مهربونم