2777
2789
کاربرد کریر چیه خریدم ولی نمی دونم چجوری ازش استفاده کنم

گریه کرد تو خونه بزار توش تکون بده بخابه مهمونی جایی رفتی ببر توش بخابه زمین نزار بیرون بردنی بزار توش ببر البته اگ مث بچه من گریه کن باشه نمیخابه توش😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه ام چهل روزشه میترسم بزارمش تو کریر و خودم رانندگی کنم میگم یهو بیوفته یا گریه کنه چی به نظرت ...

نمیدونم والا تجربه ندارم خودم از اطرافیان شنیدم

امتحان نکردی؟

بذارش صندلی جلو ببین تکون میخوره کریر؟

البته که جای دور و اینا نباید بری خطرناکه ولی جاهای نزدیک با سرعت کم فکر نکنم خطرناک باشه.من چون واسه دخترم بالاخره کار پیش میاد میدونم باید رانندگی بکنم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اخه مامانم گفت خودت درشت بودی همه بچه های خاله هام هم درشت بودن اون نوزده تیکه روگفت نوزادی تا چها ...

من بچه ام الان چهل روزشه درشت هم بود لباسارو هم سایزشو بزرگ گرفته بودم ولی خیلی بزرگ شدن براش رفتم سایز ۰ گرفتم دو دست تا چهل روزگی اونارو پوشوندم الان کم کم داره کوچیگ میشه

اخه توهمین سایت خانوما گفتن زود کوچیک میشه دیگ سرهمی ولباس ضخیم گفتم بعد به دنیا اومدن بگیرم

خب باید از سنش جلوتر بگیری و بپوشونی دیگه

مثلا من یه دونه ۱ گرفتم واسه دو سه ماه اول.بعد ۲ و ۳ و همینطور به بالا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
گریه کرد تو خونه بزار توش تکون بده بخابه مهمونی جایی رفتی ببر توش بخابه زمین نزار بیرون بردنی بزار ت ...

اخ بیرون رفتنی احسال میکنم ادم سختش میشه اخ خودش سنگینه از این ورم بچه رو بزاری توش که دیگه بدتر😅

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
نمیدونم والا تجربه ندارم خودم از اطرافیان شنیدم امتحان نکردی؟ بذارش صندلی جلو ببین تکون میخوره کری ...

جلو ک واینمیسه ممکنه چپه بشه ولی پشت گذاشتم فیکس میشه با صندلی وای چون نمیبینمش میترسم

من بچه ام الان چهل روزشه درشت هم بود لباسارو هم سایزشو بزرگ گرفته بودم ولی خیلی بزرگ شدن براش رفتم س ...

وای بچه من ریزه میزه اس یه دست صفر گرفتم فقط یه بادی و یه شلوار

من دو نوع پتو دور پیچ گرفتم یه دونه کوچکتر یه دونه بزرگتر دیگه امسال کاپشن و ...نمیخورم.یه سرهمی نیم ...

ان‌شاءالله زایمان راحتی داشته باشی کوچولوت سلامت بغل کنی

من لباس گرمش گذاشتم به دنیا بیاد بعد بگیرم تا ببینم درشت وریزی بچه چطوری

پتو دور پیچ نمیدونم بگیرم یانه

مامانم گفت زمستونه قنداق فرنگی گرمه خودش دیگه نمیخواد

بچه روبه جای بغل کردن بزاری توش ببری بیرون بعضیا تونوزادی صندلی ماشین هم میشه استفاده کرد

مثلا تو ماشین چجوری میزاری خواستی ترمز کنی کریر نیوفته؟؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
اخ بیرون رفتنی احسال میکنم ادم سختش میشه اخ خودش سنگینه از این ورم بچه رو بزاری توش که دیگه بدتر😅

اون ک اره فقط شوهرت میتونه بر داره ک اونم چن بار شوهر من برداشت بعدش گف سنگین میشه خود بچه رو برمیداره😂

جلو ک واینمیسه ممکنه چپه بشه ولی پشت گذاشتم فیکس میشه با صندلی وای چون نمیبینمش میترسم

نه بابا باید همون جلو بذاریش تا جایی که من دیدم.همینطوری خوابیدنی فیکسش کن.جلوش بخوره به داشبورد دیگه تکون نخوره.صندلی رو هم میتونی بیاری جلوتر

عقب که اصلا تسلط نداری رو بچه

وای بچه من ریزه میزه اس یه دست صفر گرفتم فقط یه بادی و یه شلوار

اگ ریزه سایز ۰ هم براش بزرگ میشه از من گفتن چن دست بگیر چون یک دست تا بشوری خشک شه حداقل یکی دیگ میخای بپوشونی بهش ک یهو بالا میاره یا جیش میکنه مجبور میشی عوض کنی