2777
2789

خوبه

منم تازه خرید کردم.تقریبا همینطوری خریدم به جز اون ۱۹ تیکه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

من سرهمی زیاد خریدم تقریبا تا یک سالگی خریدم خیلی واسه بیرون و ...خوبه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اها پوار واقعا استفاده میشه؟ کریر تا چند ماه استفاده کردین؟به جای کریر صندلی ماشین بهتر نیست؟ زایم ...

به نظرم فصل سرماس قنداق ها هم قسمت سر و گردن بچه خیلی بازه پتو هم بگیری بهتره بچه سرما میخوره

من ک بچه ام حرداد به دنیا اومدخ هر دوتاشو گرفتم 

اها پوار واقعا استفاده میشه؟ کریر تا چند ماه استفاده کردین؟به جای کریر صندلی ماشین بهتر نیست؟ زایم ...

قنداق فرنگی اصلا جالب نیست.من الان که ماشین داریم صندلی ماشین گرفتم سر دخترم نخریده بودم ولی از هفت هشت ماه به بعد قابل استفاده اس.بعد چون الان خودم رانندگی هم میکنم یه کریر ارزون گرفتم که بتونم تنهایی رانندگی کنم وگرنه کریر لازم نیست به نظرم.

کاربرد کریر چیه خریدم ولی نمی دونم چجوری ازش استفاده کنم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

دستکش رو بکن دوتا هی دهنش میذاره کثیف میشه یکی دیگه باشه. زیرانداز تعویض پوشک چی؟

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
قنداق فرنگی اصلا جالب نیست.من الان که ماشین داریم صندلی ماشین گرفتم سر دخترم نخریده بودم ولی از هفت ...

من بچه ام چهل روزشه میترسم بزارمش تو کریر و خودم رانندگی کنم میگم یهو بیوفته یا گریه کنه چی به نظرت ترسم غلطه یا درسته

من دو نوع پتو دور پیچ گرفتم یه دونه کوچکتر یه دونه بزرگتر دیگه امسال کاپشن و ...نمیخورم.یه سرهمی نیمه گرم میپوشونم میذارمش لای پتو

من ماه دیگه زایمانمه به امید خدا