در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
من سرهمی زیاد خریدم تقریبا تا یک سالگی خریدم خیلی واسه بیرون و ...خوبه
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
اها پوار واقعا استفاده میشه؟ کریر تا چند ماه استفاده کردین؟به جای کریر صندلی ماشین بهتر نیست؟ زایم ...
قنداق فرنگی اصلا جالب نیست.من الان که ماشین داریم صندلی ماشین گرفتم سر دخترم نخریده بودم ولی از هفت هشت ماه به بعد قابل استفاده اس.بعد چون الان خودم رانندگی هم میکنم یه کریر ارزون گرفتم که بتونم تنهایی رانندگی کنم وگرنه کریر لازم نیست به نظرم.
اها پوار واقعا استفاده میشه؟ کریر تا چند ماه استفاده کردین؟به جای کریر صندلی ماشین بهتر نیست؟ زایم ...
کاربرد کریر چیه خریدم ولی نمی دونم چجوری ازش استفاده کنم
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
من دو نوع پتو دور پیچ گرفتم یه دونه کوچکتر یه دونه بزرگتر دیگه امسال کاپشن و ...نمیخورم.یه سرهمی نیمه گرم میپوشونم میذارمش لای پتو
من ماه دیگه زایمانمه به امید خدا