2777
2789
عنوان

در رابطه با قضیه اسم بچه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 30 پست

خدایی الان اسم می‌شنوی فقط آوا داره و حتی معنی ندارع و براش معنی میسازن ،،،مثلا گیسو رو میگن ب معنی دختری با موهای بلند در حالی ک فقط معنی مو میده ،،یا سلین یعنی سیل فراوان ولی میگن آب های خروشان....

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا مسخره کردن اسم باید از بین بره چون کار آدمای نادونه یکی بدترین اسمم داشته باشه ما حق مسخره کردن نداریم هر چند الان دیگه کسی اسم بد برای بچش انتخاب نمیکنه و هر اسمی معنی خوب یا تلفظ قشنگ داره بالاخره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خدایی الان اسم می‌شنوی فقط آوا داره و حتی معنی ندارع و براش معنی میسازن ،،،مثلا گیسو رو میگن ب معنی ...

اره این چیزا هم هست تو تاپیک قبلم از اسم بچه گفتم ک چی انتخاب کردم در حالی ک اسم با اصالتیه بعضیا گارد گرفتن ک ب علاقه تو نیس تو مدرسه مسخره میشه ولی در حالی ک تو مدرسه شاید اسم بقیه مزخرف تر از اون چیزی باشه ک بخان اسم انتخابی منو مسخره کنن

استارتر الان تاپیک قبلی‌ت رو دیدم، اتفاقا ما کردها هم دیار رو هم به معنای پیدا و هم وطن و سرزمین استفاده میکنیم، اسم رایجی هم هست اینجا، و ندیدم کسی مسخره کنه یا به اون یکی معنی ربط داده بشه

فامیل ما اسم پسرش رو گذاشت امیر کِیبد😐

😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
استارتر الان تاپیک قبلی‌ت رو دیدم، اتفاقا ما کردها هم دیار رو هم به معنای پیدا و هم وطن و سرزمین است ...

بله اسم رایجیه 

فقط اینکه تو فامیل ما کسی نزاش شاید یکم براشون مثل قضیه مانی اولش عجیب باشه بعدش جا بیوفته 

خدایی الان اسم می‌شنوی فقط آوا داره و حتی معنی ندارع و براش معنی میسازن ،،،مثلا گیسو رو میگن ب معنی ...

سلین اسم بین المللی هست 

تو زبان فرانسه به معنی بهشت 

تو زبان یونان به معنی ماه 

تو زبان ترکی به معنی خروشان و پر برکت .

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
اره این چیزا هم هست تو تاپیک قبلم از اسم بچه گفتم ک چی انتخاب کردم در حالی ک اسم با اصالتیه بعضیا گا ...

عزیزم اسم و معنی مهمه ولی اگه اون اسم تو گویش و لهجه ی ما معنی دیگه میده بهتره روش فکر کنی چون یکی از معیارهای اسم گذاشتن توجه ب این مورد هست ،،مثلا دایان قشنگه ولی برای ما تورکا ب معنی وایسا هست ک خیلی هم استفاده میشه و تو شهری ک تورک نشین هستند بهتره نزاریم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌